Şekerbank’tan kitapçı ve kırtasiyeciler için 4 ay ödemesiz dönemli kampanya

yazar:

kategori:

Şekerbank, nakit akışı dönemsel olan faaliyet alanlarında çalışan esnaf ve işletmeler için geliştirdiği ‘Dükkâna Can Veren Paket’ kapsamında okulların açılmasıyla birlikte kitapçı ve kırtasiyecilere özel yeni bir kampanya başlattı
Şekerbank, nakit akışı dönemsel olan faaliyet alanlarında çalışan esnaf ve işletmeler için geliştirdiği ‘Dükkâna Can Veren Paket’ kapsamında okulların açılmasıyla birlikte kitapçı ve kırtasiyecilere özel yeni bir kampanya başlattı. Banka kampanyayla 4 ay ödemesiz dönemli nakit desteği ile ilk ödemelerin 2021 yılına ötelenmesini sağlıyor.
Şekerbank KOBİ, Perakende ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Tuğbay Kumoğlu konuyla ilgili olarak: “Şekerbank olarak her zaman müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik ürün ve hizmetler geliştirerek duraksamadan var gücümüzle çalışıyoruz. Hâlihazırda içinden geçtiğimiz bu olağanüstü dönemde, yeni okul sezonu başlarken kitapçı ve kırtasiyeci esnafımızın nakit akışlarını desteklemek amacıyla birbirinden farklı avantajları içeren bir kampanya hazırladık. Umuyoruz ki sunduğumuz kampanya, esnafımızın elini rahatlatacak ve dükkânının bereketini artıracak” dedi.