Giden Bölge Müdürünün arkasından lokma döktürdüler

yazar:

kategori:

35 yıl görev yaptığı yerli sermayeli özel bankadan artık zorla emekli edilen bölge müdürünün ardından lokma döküldü. 
Çalıştığı  yerli sermayeli özel bankada bölge müdürlüklerini tam 35 yıl feodal beylik gibi yöneten ve daha sonra bankası tarafından zorla emekli edilen M.Ç’nin arkasından işten çıkarttıkları müdürler tarafından lokma döküldü.
Tam 35 yıl söz konusu bankanın çeşitli bölgelerinde çalışan ve yüzlerce çalışanı işinden eden bölge müdürü geçen ay itibariyle bankası tarafından ancak bölgesi kapatılarak zorla emekli edilmişti. 
Özel ilişkileri nedeniyle son nefesine kadar bölge müdürü olarak kalmak istediği konuşulan M.Ç aynı zamanda bankanın teftiş kökenli şube müdürlerine antipatisiyle de tanınıyordu. Bu antipati nedeniyle çok sayıda eğitimli teftiş kökenli şube müdürünü çeşitli bahanelerle işten çıkartmış ve bankası özel ilişkilerinden dolayı ses çıkartmamıştı.
Önceki gün İzmir’de eski bir şube müdürü tarafından M.Ç için lokma döküldü.  İş aktini fesh ettiren bölge müdürüne lokma döktüren eski şube müdürü, “bunu ibret olsun diye yaptım. Halen görevde olan ve kendini insan üstü görenlerin ders almasını istedim. Bankacılık sektörü  bir gün sizi de kapının önüne koyabiliyor. Şimdi kalbini kırdığınız genç yaşta başarılı olmasına rağmen sırf egonuz yüzünden işten çıkarttığınız insanların yüzüne nasıl bakacaksınız?“diye konuştu.