Ne yaptın müdür?

yazar:

kategori:

Körfez sermayeli bir bankanın şube müdürünü banka arabası ile polis kovaladı. Eminyeti ayaga kaldıran olayın arkasında beceriksiz bir çapkınlık çıktı. İşte koca bankayı sıkıntıya düşüren olay.
Körfez Sermayeli bankanın Samsun’a bağlı güzel bir ilçenin şube müdürünün kaçamağı pahalıya mal oldu.
Alkol alıp güzel bir gece geçiren müdürün Alkollü araba kullanması yetmiyormuş gibi uygulama noktasından da kaçtığı ilçede dillere düştü.
Alkol bu şişede durduğu gibi durmuyor tabi. Hadi alkollü araba kullanacak kadar düşüncesizsin niçin kontrolden kaçıyorsun, “bunu suç olduğunu” bilmemeni bir kenara Bırakalım bu durumda polislerin ateş açma yetkileri var ya kör kurşuna kurban gitseydin iyi mi olurdu? Tabi bir de araç Bankanın arabası olunca işler iyice karışıyor. Ehliyete el konduğu gibi araç da bağlandığı öğrenildi.
Bu durumda insan kimi arar, tabi ki ailesinden birini. Bölgede çapkınlığı dillerde dolaşan müdür ailesinden birini de arayamıyor zira yanında kız arkadaşı var. Bu durumda Samsun Şube müdürü arkadaşını aramak geliyor aklına. İş dayanışması, ekip ruhu burada işine yarıyor o kadar eğitim bu bankacılara boşuna verilmedi.
Neyse lafı uzatmayalım. Araç bağlanıyor. Samsun Şube müdürü geç saate gelip arkadaşını kurtarıyor, şimdi geriye bu olayı nasıl kapatırız telaşı başlamış durumda. Gel de bu durumu “Genel Müdürlüğe nasıl anlatacağım” diye düşün. Neyse Genel Müdürlüğün bu şekilde haberi oldu şimdi ne gibi bir yaptırım gelecek göreceğiz.
Banka bu tür olayları kapamaya mı gidecek yoksa bankanın marka değerini, iş etik kurallarını yürürlüğe koyup müdür ile yollarını mı ayıracak onu da önümüzdeki günlerde görmüş olacağız.