Yeni bakan ataması bu gece yapılacak!

yazar:

kategori:

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Albayrak’ın istifasını kabul etmesinden sonra gözler yeni bakan atamasına çevrildi. Yeni bakan atamasının bu gece yapılması bekleniyor. İşte atanması muhtemel 3 isim:
Cumhurbaşkanı Erdoğan damadı Berat Albayrak’ın istifasını kabul etti. şimdi gözler yeni bakan atamasına çevrildi. Yeni bakan atamasının bu gece yapılması bekleniyor. Paramedya.com.tr ulaştığı eski bir AKP yöneticisi, atama kararının bu geceki Resmi Gazete’ye yetiştirileceğini iddia etti. 
Aynı yetkili, bu gece saat 21.00 itibariyle Cumhurbaşkanı’nın üç isimle toplantı yaptığını da iddia etti. İddiaya göre, bu isimlerden biri Ziraat Bankası ve Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Hüseyin Aydın. Hüseyin AIydın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 15 yıldır güvendiği bir isim olarak biliniyor.
Yine bir başka isim ise bir dönem  yine kabinede yer alan Lütfü Elvan. Elvan’ın şansının daha zayıf olduğu belirtiliyor. Yine zayıf bir olasılık olarak görülen ancak, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bugece bulunan Nurettin canikli.