Bankacılıktan Petshop’a!

yazar:

kategori:

Her geçen gün daha fazla bankacı “ Bankacılıktan sonra hayat varmış!” demeye başladı.Daha üç ay önce ikale yoluyla bankası ile yollarını ayıran ve çok geçmeden En Pati Petshop’ta kendi işini yapmaya başlayan Emine Nacak kendi cesaret hikayesi
Her geçen gün daha fazla bankacı “ Bankacılıktan sonra hayat varmış !” demeye başladı . Paramedya İnstagram hesabında binlerce bankacı, yeni işler kuran, kurumsal hayat dışında çok farklı alanlarda  çalışmaya başlayan eski bankacıların kendilerinin anlattığı hikayelerini ilgi ile takip ediyor, bu hikayelerden ilham ve cesaret alıyor.
Bu haftaki yayında , daha üç ay önce ikale yoluyla bankası ile yollarını ayıran ve çok geçmeden En Pati Petshop’ta kendi işini yapmaya başlayan Emine Nacak kendi cesaret hikayesini anlatacak.
Gişe Yetkilisi olarak başladığı Bankacılık sektöründe 17 yıl çalışarak  Üst Segment Portföy Yöneticisi görevine kadar yükseldikten sonra işinden ayrılan Emine hanım “ Artık hedeflerimle ilgili değil , kendi hayatımla ilgili bir aksiyon almaya karar verdim ve doğru zamanda doğru şekilde bankamdan ayrılarak yepyeni bir hayata başladım. Çok mutluyum “ dedi.
B planı yapmak konusunda ilham ve cesaret arayan tüm bankacıları,  bu aksiyon planına giden süreci ve bundan sonrası için kurduğu hayallerini Emine Nacak’ın kendisinden dinlemek üzere bu akşam saat 21:00’de Paramedya  İnstagram canlı yayına bekliyoruz.
SOHBETİ  SAAT 21.00’DE CANLI İZLEMEK İÇİN:
https://www.instagram.com/paramedya/