Aegondirekt’den Yeni Hayat Sigortası Ürünü Güvende Kal

yazar:

kategori:

Aegondirekt’in Ferdi Kaza Sigortası teminatlarını kapsayan yeni hayat sigortası ürünü, özellikle pandemi süreciyle birlikte evde yoğun olarak vakit geçirilen bu dönemde, bireyleri ev kazalarına karşı güvence altına alacak.
Aegondirekt’in Ferdi Kaza Sigortası teminatlarını kapsayan yeni hayat sigortası ürünü, özellikle pandemi süreciyle birlikte evde yoğun olarak vakit geçirilen bu dönemde, bireyleri ev kazalarına karşı güvence altına
alıyor.
Güvende Kal Hayat Sigortası ile, kaza durumunda ayakta ve yatarak tedavi masrafları, poliçede belirlenen limitlere göre karşılanıyor. Bununla birlikte istenirse ek olarak kritik hastalıklar ve kanser teminatı da satın alınarak police kapsamında tüm hastanelerde yine limitler doğrultusunda tedavi olunabiliyor. Vefat Teminatı’nın ana teminat
olarak sunulduğu Güvende Kal ürününde, sigortalının hayatını kaybetmesi haline ise hak sahiplerine tazminat ödemesi yapılıyor.
Güvende Kal Hayat Sigortası, Aegondirekt.com.tr üzerinden hızlı ve online satın alma imkanıyla dört farklı paket seçeneği ile sunuluyor.