İNG geleceğin liderlerini yetiştiriyor

yazar:

kategori:

ING Türkiye tarafından 13 yıldır düzenlenen ve ING’nin faaliyet gösterdiği 16 ülkede uygulanan Uluslararası Yetenek Programı  ile geleceğin liderlerinin yetiştirilmesi hedefleniyor. 
ING Türkiye tarafından 13 yıldır düzenlenen ve ING’nin faaliyet gösterdiği 16 ülkede uygulanan Uluslararası Yetenek Programı (International Talent Program) ile geleceğin liderlerinin yetiştirilmesi hedefleniyor. Programa dahil olan yeni mezunlar ING’nin geleceğini şekillendiren yetenekler arasındaki yerlerini alacak. ING Türkiye İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Meltem Kalender Öztürk “Uluslararası yetenek programımız ile iş fırsatlarının ötesinde gençlere geleceklerini şekillendirme imkanı tanıyoruz” dedi. 
ING Türkiye İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Meltem Kalender Öztürk, “Önce kendin olursun, sonra ING’li’ yaklaşımıyla çalışanlarımızın mutluluğunu ve bağlılığını önemseyen, çeşitliliği destekleyen, dahiliyetçi, fırsat eşitliği sunan, özgür ve güvene dayalı bir yönetim politikası benimsiyoruz.  Öncü ve yenilikçi esnek çalışma modellerimizle çalışanlarımızın önce kendi olabilecekleri bir çalışma ortamı yaratıyoruz. ING Türkiye’de son 3 yılda ING International Talent Program’ını başarıyla tamamlayan, kariyerinin başındaki 72 genç göreve başladı. Yetenek programımız ile iş imkanının ötesinde gençlere geleceklerini şekillendirme ortamı sunuyoruz. Global bir deneyim kazanıp hayatta bir adım önde olmak isteyen genç yetenekleri programa katılmaya ve ING ailesinin bir üyesi olmaya davet ediyoruz.” Dedi.