Akbank pandemide de kar etti: 2 milyar 28 milyon TL

yazar:

kategori:

Banka bilançoları gelmeye başladı. İlk bilanço Akbank’tan geldi.Akbank ilk çeyrekte 2 milyar 28 milyon TL kar elde etti. Yıllıkta karı yüzde 56 artarken, ilk çeyrekte ise yüzde 10 arttı.
Banka bilançoları gelmeye başladı. İlk bilanço Akbank’tan geldi.Akbank ilk çeyrekte 2 milyar 28 milyon TL kar elde etti.
Genel Müdür Hakan Binbaşgil, “Hem dünyada hem Türkiye’de pandeminin ana gündem maddesi olduğu ve sağlık alanındaki gelişmelerin ekonomik gelişmeleri belirlediği bir dönemden geçmeye devam ediyoruz. Türk bankacılık sektörü de bu önemli test karşısında başarılı bir sınav vermeyi sürdürüyor. Gelişmiş dijital ve teknolojik altyapıları sayesinde sürece hızla adapte olan bankalar, her türlü faaliyetini başarıyla sürdürerek sistemin işlerliğini koruyorlar. Akbank olarak biz de yıllardır çalışanlarımıza ve teknolojik altyapımıza yaptığımız kapsamlı yatırımlar sayesinde bu dönemde hizmet kalitemizi koruyarak kesintisiz hizmet vermeyi sürdürüyoruz. Bu zorlu süreçte de geleceğin bankacılığı vizyonundan ödün vermeden önemli yeniliklere imza atmaya devam ediyoruz” dedi.