Hakan Ateş’e Yaşam Boyu Başarı ödülü verildi

yazar:

kategori:

Denizbank’ın 24 yıllık Genel Müdürü Hakan Ateş’e Ömür Boyu Başarı Ödülü verildi.
1997 Haziran ayında DenizBank’ta Kurucu Genel Müdür olarak başladığı görevine halen devam ederek, dünya çapında bir rekora imza atmaya hazırlanan Hakan Ateş’e Yaşam Boyu Başarı Ödülü verildi.
Ulusal ve uluslararası düzeyde fikir önderi konumundaki prestijli isimleri 20’nci kez online olarak bir araya getiren Forum İstanbul 2021 tamamlandı.
Bu yıl ilk kez online gerçekleştirilen 20. Forum İstanbul Ödül Törenleri kapsamında Yaşam Boyu Başarı Ödüllerinden ilkini, tüm yaşamı boyunca bankacılık sektörüne kattığı değer ve çalışmalar sebebiyle duayen bankacı DenizBank Finansal Hizmetler Grubu CEO’su  Hakan Ateş’e verildi.
HAKAN ATEŞ KİMDİR?
1959 doğumlu olan Hakan Ateş, Orta Doğu Teknik Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu.
Bankacılık kariyerine 1981 yılında İş Bankası’nda Müfettiş olarak başladı. 1985 – 1994 döneminde, Interbank’ın çeşitli birimlerinde görev aldıktan sonra Elmadağ, Şişli, Bakırköy, İzmir ve Merkez Şubeleri’nde Şube Müdürlüğü yaptı. 
Interbank’ın Nakit Yönetimi sistemini kurdu ve 1993 yılında Merkezi Operasyon’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı. 
1994 Aralık ve 1996 Temmuz döneminde, Bank Ekspres’te Mali İşler ve Operasyon’dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. 
Bank of America’nın danışmanlığında bankanın yeniden yapılandırılması projesini yürüttü. Rusya’da GarantiBank Moscow’u kurdu ve 1996 Haziran’ından itibaren bir yıl boyunca Genel Müdür olarak görev yaptı.
1997 Haziran ayında DenizBank’ta Kurucu Genel Müdür olarak başladığı görevine halen devam etmektedir.
REKOR KIRIYOR
Hakan Ateş 24 yıl aynı bankada Genel Müdür olarak çalışarak Türkiye’de rekor kırdı. Hakan Ateş’in dünya çapında bu görevi uzun sürdüren ilk 5 yönetici arasında da yer aldığı biliniyor.