Erdoğan’dan iki önemli açıklama gelecek!

yazar:

kategori: ,

Türkiye tarihi enflasyon rakamına kitlenirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan, TUİK açıklamasından bir süre sonra Kabine’yi toplayıp emekli zam oranını açıklayacak. Erdoğan’ın dövizdeki yükselişi durdurmak için yeni bir program da açıklayabileceği yönünde beklentiler hakim.

Yılın ilk Kabine Toplantısı Beştepe’de Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkanlığında toplanacak. Toplantının en önemli gündem maddesi; Aralık ayı enflasyon rakamının açıklanmasının ardından emeklilere yapılacak zam oranı.

Yılın ilk Kabine Toplantısı Beştepe’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında yapılacak. Toplantıda öncelikli gündem maddesi ekonomi olacak. Aralık ayı enflasyon rakamının açıklanmasının ardından memur ve emeklilere yapılacak zam oranı da belli olacak. Milyonlarca memur ve emeklinin maaşlarına seyyanen artış yapılması gündemde.

FAHİŞ FİYATLARLA MÜCADELE
Fahiş fiyatlarla mücadele toplantının gündem maddeleri arasında. Ticaret Bakanı Mehmet Muş, sahada yürütülen denetim faaliyetlerine ilişkin Kabineye bilgi sunacak.

DOLAR KARŞI YENİ ARAÇ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yılın son günü yaptığı, ” Yılbaşından sonra dolar stabil kalacak” açıklaması yeni bir aracın devreye sokulacağı yolundaki beklentileri güçlendirdi. Erdoğan’ın enflasyon korumalı bir ürün konusunda açıklama yapabileceği öne sürülüyor.