Ünlü kripto platformunda parası buhar oldu!

yazar:

kategori: ,

Kripto para mağdurlarının sayısı her geçen gün artıyor. İstanbul’da da iki genç hayatlarının şokunu yaşadı. 200 bin TL mağdur olduklarını öne süren gençler, hesaplarına giriş yapmaya çalışınca “Hakkınızda Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştur” uyarısıyla karşılaştı. Firma yetkililerine ulaşmaya çalıştıklarında ise geri dönüş alamadılar.

İstanbul’da iddiaya göre iki genç bir kripto para uygulaması üzerinden al-sat işlemi yaptığı esnada işlemlerinin uygunsuz görülmesi üzerine hesapları bloke edilerek devre dışı bırakıldı. Uygulamaya girişleri engellenen gençlerin hesapta bulunan toplam 200 bin lirası da buhar oldu.

Kimlik numaralarıyla sisteme giriş yapmaya çalıştıkları esnada ‘Hakkınızda Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunulmuştur’ mesajını gören gençler hayatının şokunu yaşadı. Yaşanan olay sonrası durumu yargıya taşıyan iki genç haklarında bir suç duyurusu olmadığını öğrenirken, firma yetkilileriyle yaptıkları görüşmelerden ise herhangi bir geri dönüş alamadı. Onlarca kişinin mağdur olduğunu iddia eden gençler, yaklaşık 1 yıldır paralarını geri alamadıklarını belirtti.