Telegram Premium geldi aylık 95 lira

yazar:

kategori:

2022’de dünya çapında en çok indirilen uygulamalardan biri olan Telegram’ın bir de premium versiyonu geldi. Bir iki gün içerisinde kullanıma sunulan bu versiyonun aylık ücreti 94.99 TL oldu.

Kullanıcılar Telegram Premium’a abone olarak, iki kat sınırların, 4 GB dosya yüklemenin, daha hızlı indirmenin, özel çıkartmalar ve tepkilerin, gelişmiş sohbet yönetiminin ve çok daha fazlasına sahip olacak. Aynı zamanda, kullanıcıların yaklaşık on yıldır beklediği ve güvendiği mevcut tüm özellikler ücretsiz kalmaya devam edecek. Ayrıca, premium olmayan kullanıcılar Premium’un bazı avantajlarından yararlanabilecekler: Örneğin, ekstra büyük belgeleri indirme ve premium kullanıcılar tarafından gönderilen çıkartmaları görüntüleme ve ayrıca bir mesaja zaten eklenmiş olan premium tepkilerdeki sayaçları artırmak için dokunma gibi.

4 GB Yüklemeler
Herhangi bir kullanıcı, her biri 2 GB’a kadar olan büyük dosyaları ve medyayı yükleyebilir ve Telegram Bulut’da ücretsiz olarak sınırsız depolamanın keyfini çıkarabilir. Telegram Premium ile aboneler artık -4 saatlik 1080p video veya 18 günlük yüksek kaliteli ses için yeterli- 4 GB boyutunda dosyalar gönderebilecekler.

Daha Hızlı İndirmeler
Premium aboneler medya ve dosyaları mümkün olan en yüksek hızda indirecek.. Sınırsız bulut depolamanızdaki her şeye ağınızın yetişebildiği kadar hızlı erişeceksiniz.

"