Killer Holding

Bir garip halka arz: 1 haftada yüzde 56 prim yaptı!

Son yıllarda halka arzlarda yaşanan tavan modası Killer Holding’de de yaşandı. Hisse senedi bir haftada yüzde 56.8 gibi yüksek oranda prim yaparken, uzmanlar küçük yatırımcıları bu tür aşırı prim yapmış hisse senetlerine karşı uyarıyorlar.

Hisse senedinin halka arzı 30 Haziran 1 Temmuz tarihleri arasında 7.10 liradan gerçekleşen Kiler Holding hisse senedi tavan serisine devam ederek haftayı rekor bir primle kapattı.  Dolaşımdaki hisselerin yüzde 48.5’i sadece tek bir aracı kurumun takasında bulunuyor. Tacirler Yatırım’da 97 milyon 500 bin adet senedin 47 milyon 234 bin adeti bulunuyor.

TOPLU TAKASIN AVANTAJI

Borsa kulislerinde hisse senedinde eski bir oyuncunun işlem yaptığı konuşuluyor. Hisse senedinde son bir haftada en yoğun işlem yapan kurum yine Tacirler Yatırım.

KÜÇÜK YATIRIMCI: DİKKAT!

Öte yandan borsa uzmanları söz konusu senet ile ilgili özellikle sosyal medya üzerinden etkili bir çalışma da yapıldığını belirterek, küçük yatırımcıların dikkatli olmasını öneriyorlar.  Son dönemde bu tür halka arzlardan çok sayıda yatırımcının mağdur olduğu dikkat çekiliyor.