ZİRAAT KATILIM’A NASIL BAŞVURULUR?

yazar:

kategori:

Mayıs ayında faaliyete geçecek olan Ziraat Katılım Bankası yaklaşık 3 bin personel alacak. Bu  bankaya iş  başvurusu ne zaman ve nasıl yapılır? İşte tüm bu soruların yanıtları:
015 yılı içerisinde Ziraat Bankası’na bağlı olarak açılan Ziraat Katılım Bankası 2 bin personel alımı yapacaktır. Lise mezunları ve üniversite mezunlarının başvurularının kabul edileceği Ziraat Katılım Bankası 2015 personel alımında binlerce kişi iş sahibi olabilecek. Ziraat Katılım Bankası için başvururken CV büyük önem arz ediyor.
Ziraat Katılım Bankası, Ziraat Bankası bünyesinde ülkenin birçok yerinde açılacaktır. Mayıs ayında faaliyetlerine başlaması planlanan Ziraat Katılım Bankası binlerce kişi için iş imkanı sağlayacaktır. Birçok Ziraat Bankası’nın da Ziraat Katılım Bankası adını alması planlanıyor. 
KATILIM BANKACILIĞI NE ANLAMA GELMEKTEDİR?
Faizsizlik üzerine kurulan ve bu prensipte ilerleyen; kar ve zarar oranlarına göre fon toplayan ve bu fonları ortaklık, ticaret ve finansal kiralama gibi yöntemlerle kullandıran bir bankacılık modelidir. 
Ziraat Bankası, açmayı planladığı Ziraat Katılım Bankası için 675 milyon TL sermaye ayırmıştır. Hedeflerinin gerçekleşmesine bağlı olarak da çalışanlarına 4 AYDA BİR ÇİFT MAAŞ vaadinde bulunuyor.
BAŞVURU HENÜZ BAŞLAMADI
Ziraat Bankası yetkilileri, katılım bankası ile ilgili başvuruların henüz başlamadığını belirterek, önümüzdeki günlerde bu konuda bir açıklama yapılacağını söylediler. katılım Bankası’na alınacak olan 3 bin personelin yaklaşık 2 bini dışardan bankacılık tecrübesi olan kişilerden oluşacak.
Banko asistanı, servis görevlisi gibis birimlere sınavla personel alımı yapılacak. Ancak pazarlama bölümlerine birikim ve tecrübe baz alınarak sözleşmeli personel alımı yapılacak.