ING’den görüntülü görüşme ile Bireysel Emeklilik Sistemi’ne başvuru başladı

ING Türkiye, müşterilerine ING Mobil’de yer alan Cebimdeki Danışman üzerinden görüntülü görüşme yaparak Bireysel Emeklilik Sistemi’ne (BES) başvurma ve katılım kolaylığı sunuyor.

ING müşterileri artık şubeye gitmeden, ING Mobil üzerinden canlı bir danışman yardımıyla BES ile ilgili sorularına detaylı yanıtlar alabiliyor ve BES’e başvurabiliyor. Ayrıca, kullanıcılar başvuru sonrasında ING Mobil üzerinden BES’e ait tüm detaylarını görebiliyor. Lansmana özel olarak, 1 Kasım 2022’ye kadar Cebimdeki Danışman üzerinden BES’e başvuranlara, %30 devlet katkısına ek olarak, ilk katkı paylarının 300 TL’ye kadar olan kısmı ING tarafından ek katkı payı olarak hediye ediliyor. Ayrıca kampanya kapsamında, Turuncu Hesap sahibi müşteriler 90 gün boyunca ING Turuncu Hesap’ta Hoş Geldin Faizi kazanabiliyor.

ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kırmızı, “Cebimdeki Danışman hizmet kapsamına BES’i dahil ederek müşterilerimize hem daha konforlu ve kolay bir bankacılık deneyimi sunuyoruz hem de gelecekleri için birikim yapmalarına katkıda bulunuyoruz. Ayrıca, sektörde bir ilke imza atarak görüntülü görüşme ile BES’e başvurma imkanı sunan ilk banka olmaktan dolayı da mutluyuz” dedi.