Akbank Promosyon

Yüksek promosyon için maaşını Akbank’a taşıyan emekliler ATM’den işlem yapacak!

Ağustos ayında 7 bin 500 lira promosyon ile bankalar arasında emekliye promosyon yarışı başlatan Akbank, bu kez aldığı bir karar ile emeklilerin gündeminde. Banka, 50 bin liranın altınında çekilecek paralar için önceliği ATM’lere verecek.

Bankanın devreye soktuğu bu uygulama özellikle ATM kullanamayan yaşlı emeklilerin tepkisine neden oldu. Her şeye rağmen gişeden emekli maaşını çekmek isteyenler ise ayrı bir müşteri temsilcisini ikna edip, sıra almak zorunda.

50 BİN LİRA SINIRI

Son promosyon kampanyası ile yaklaşık 500 bine yakın emekli müşteri edinen Akbank’ın bu uygulamasından en çok yaşlı emeklilerin mağdur olduğu belirtiliyor. Akbank yetkilileri ise söz konusu uygulamanın sadece emekliler için değil diğer müşteriler içinde geçerli olduğunu söylüyorlar. Ancak bankanın bu uygulaması en çok emeklileri mağdur ediyor. ATM’den para çekemeyen emekliler ile banka görevlileri arasında zaman zaman tartışma çıktığı belirtiliyor. Maaşını Akbank’a taşıyan emekliler bankanın bu uygulamasının kendilerini mağdur ettiğini belirterek son vermesini istiyor.