is Bankası Genel Müdürü Hakan Aran

Binlerce bankacı seçti: En Sevilen Banka CEO’su Hakan Aran!

Türkiye’de ilk kez binlerce bankacının katılımı ile “Yılın En Sevilen Banka CEO’su” seçildi.

Her gün yaklaşık 100 bin kişinin takip ettiği Hanife Serter yönetimindeki Paramedya İnstagram hesabında yapılan anket gönüllerdeki banka genel müdürünü belirledi.  Ankette en dikkat çeken ise adayları da yine bankacıların belirlemesiydi. Sadece bankacıların değil aynı zamanda banka müşterilerinin de katıldığı ankette 3 banka yöneticisinin ismi en çok oy alan aday olarak ortaya çıktı. İş bankası Genel Müdürü Hakan Aran, Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş ve Akbank Genel Müdürü Hakan Binbaşgil aday olarak gösterildi.

ANKETTE İKİ HAKAN YARIŞI

Ankette “İki Hakan” yani İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran ve Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş çekişti. Zaman zaman efsane Genel Müdür Hakan Ateş öne geçerken bu sabah 10.30’da sonuçlanan ankette en çok oyu İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran aldı.

KİM NE KADAR OY ALDI

Akbank‘ı bilanço olarak büyüten Genel Müdür Hakan Binbaşgil, bankacılardan en az oyu alan yönetici oldu. Hakan Aran’ın anket katılımcılarının oyunun yüzde 54’nü alırken, Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş yüzde 42’sini aldı. Akbank’ın başarılı yöneticisi Hakan Binbaşgil ise sadece yüzde 4 oy aldı.

 

Anket Sonucu
Anket Sonucu