Cenk Akıncılar sevilen tek İK’cı oldu!

Hanife Serter yönetimindeki Paramedya İnstagram hesabından Yılın En Sevilen CEO ve İK’cısı” anketi yapıldı. Binlerce bankacı beğendikleri CEO ve İK’cıyı aday gösterdiler.  Sevilen CEO için Hakan Aran, Hakan Ateş ve Hakan Binbaşgil aday gösterilirken, “Yılın En Sevilen İK’cısı” anketinde ilginç bir gelişme yaşandı. Ankate katılan binlerce bankacı kendi bankasının değil de QNB Finansbank’ın insan kaynaklarından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cenk Akıncılar‘ı aday gösterdi. Sadece 4 bankacı 2 farklı aday önerisinde bulunduğundan Cenk Akıncılar direkt “Yılın En Sevilen İK’cısı” seçildi.

SEVGİ DOLU MESAJLAR

Anket boyunca Cenk Akıncılar‘a yönelik yaklaşık 2 bin mesaj geldi. Bu mesajların tamamı Cenk Akıncılar’ın yönetim tarzı ve insani yönünün takdiri ile alakalı oldu.

CENK AKINCILAR KİMDİR

Cenk Akıncılar
Genel Müdür Yardımcısı, İnsan Kaynakları

1973 doğumlu Akıncılar, 1996 yılında Eskişehir Anadolu/Osmangazi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü’nden mezun oldu. 3 ay Matematik Öğretmenliği görevinde bulundu. 1998 – Mayıs 2003 yılları arasında Pamukbank İnsan Kaynakları’nda Ücret ve Endüstri İlişkilerinden sorumlu Uzman Yetkili olarak görev aldı. 2003 Mayıs itibarı ile QNB Finansbank’ta çalışmaya başlayan Akıncılar, İnsan Kaynakları İşe Alım Müdür Yardımcısı, Sistem Geliştirme ve Projeler Müdür Yardımcısı, Organizasyonel Gelişim, Performans, Stratejik Raporlama ve Gelir Yönetimi Birim Müdürlüğü, İnsan Kaynakları Yönetim Sistemleri ve Gelir Yönetimi, Özlük ve Sistemsel Yetki Yönetimi Birim Müdürlüğü, İnsan Kaynakları Yönetim Sistemleri ve Gelir Yönetimi, Özlük ve Sistemsel Yetki Yönetimi Bölüm Müdürü görevlerinde bulundu.
Temmuz 2018’de İnsan Kaynakları Direktörü olan Akıncılar, Ocak 2019 itibari ile İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.

Cenk Akıncılar bir personel nikahında
Cenk Akıncılar bir personel nikahında