Borsada kafa karıştıran bedelsiz açıklaması!

yazar:

kategori: ,

Borsada son ayların en büyük halka arzı olarak kayıtlara geçen Ahlatçı Doğal Gaz yüzde 1150 bedelsiz sermaye artış kararı aldı. Ancak borsacılar tarafından bu karar “oldukça ilginç” bulundu. Şirketin KAP açıklamasından sonra twitter da top trend oldu.

İşte o tepkilerden bazıları:

-Şirket %1150 bedelsiz sermaye artırımı yapmak amacıyla yönetim kurulu kararı aldı… İşlem görmeye başladığı 8. günü.. İlk defa böyle bir şey görüyorum..

-Son zamanların en büyük halka arzı diye anılan, “Ahlatcı Doğal Gaz” işlem görmeye başlayalı daha 1 hatfa olmuşken, %1150 bedelsiz sermaye artırımı kararı almış. Yetmez ama evet diyorum. Dün de yazdım, aynen devam..:)

-Arz olalı daha 2 hafta olmadı . Hangi ara yönetim kurulunu topladiniz da iç kaynaklardan sermaye artırımı yaptınız ?Madem iç kaynaklarıniz bu kadar güçlü neden borç ödemediniz de arz oldunuz ?
Arz da kime ne kadar mal verdiniz de #bedelsiz ayağına o malı boşaltacaksiniz?

-Ahlatçı Doğalgaz %1.150 bedelsiz sermaye artırımına gidiyor. Borsada henüz 8 gün işlem görmüşken bu oranda bedelsiz anlaşılır gibi değil. #ahgaz

-İşlem görmeye başladığı 8. günü (Selamünaleyküm Aleykümselam)

-#AHGAZ’da karanlık odada 385 bin lot alanın bi bildiği varmış demek ki ?

-#ahgaz adam ( Ahmet AHLATÇI) milli piyangoya talip olmuş , ihaleyi kazanmış ihale iptal olmuş öyle bir sermaye var adamda , şimdi de yatırımcısına piyango çıkartmış daha ne olsun Heeeriiii ???

-#ahgaz ile ilgili olarak cahilce aptalca konusanlar var.Eger sirketin bedelsiz hamlesi ile yatirimci tokatlayacagini dusunuyorsaniz suc duyurusunda bulunun. Sirketin sermaye artiracak gucu var ki sermaye artirimi yapiyor!