Yapı Kredi Gönüllüleri

Helal olsun! Yüzlerce gönüllü bankacı yara sarmak için deprem bölgesinde!

Son verilere göre yaklaşık 25 bin kişinin hayatını kaybettiği Maraş Depremi’nde bir yandan enkaz altındakilere ulaşılmaya çalışılırken, bir yandan da hayatta kalan ve zor koşullarda yaşayan depremzedelere yardım çalışmaları sürüyor.

Bölgedeki depremzedelere bir yardım çabası da tamamı Yapı Kredi çalışanlarından oluşan “Yapı Kredi Gönüllüleri“nden geldi.  Yapı Kredi birim ve şubelerinde çalışan Yapı Kredi Gönüllüleri’nden çok sayıda gönüllü deprem bölgesine gitti. Hatay, Maraş ve İslahiye’de depremzedelere yardım için çaba harcarken, yaklaşık bin 500 gönüllüğ ise İstanbul ve diğer bölgelerde yardım malzemesi toplama ve yönlendirme çalışmalarına katıldı. Depremin duyulmasından hemen sonra yüzlerce gönüllü adeta 24 saat yardım seferberliğini sürdürüyor.

DEPREM BÖLGESİNDE

Deprem bölgesine ilk giden gönüllüler arasında bulunan Yapı Kredi Gönüllüleri, depremden kurtulan ve yaşam mücadelesi veren kadın ve çocuklara destek veriyor. 40 kişilik guruplar halinde bölgeye giden gönüllüler, bin 500 gönüllünün hazırlayıp yolladığı yardımı bu insanlara ulaştırıyor.

YAPI KREDİ GÖNÜLLÜLERİ

Yapı Kredi Gönüllüleri, tamamı Yapı Kredi çalışanlarından oluşuyor ve yeni katılımla sayısı her gün daha da artıyor. Bugüne kadar Türkiye’nin bir çok bölgesinde ihtiyacı olanlara yardım eli uzatan gönüllüler, Doğu’da bir çok okul tamirat ve ihtiyaç giderme çalışmalarıyla da biliniyor.

Yapı Kredi Gönüllüleri
Yapı Kredi Gönüllüleri yarım malzemelerini hazırlıyor