Gezinomi Seyahat hisse

Gezinomi hissesinde bul karayı al parayı operasyonu!

yazar:

kategori: ,

Borsanın tartışmalı halka arzlarından olan Gezinomi Seyahat hisse senedinde yaşanan manipülatif hareketler yüzlerce yatırımcıyı canından bezdirdi. Hisse senedinde halka arzdan bu yana işlem yapan grup kelimenin tek anlamı ile keriz sirkeleme operasyonu yapıyor. Hisse senedinde yaşanan sert tavan ve taban hareketler, son ayların en büyük manipülatif hareketi olarak yorumlanıyor.
8 Mart tarihinde en yüksek 5.92 TL gören senet 5 Nisan tarihinde 19 lirayı gördü. Buradan gelen satışlarla senet 11.50 TL’ye geriledi. Yeniden senette yukarı hareket yapan grup bu kez fiyatı 1 hafta gibi kısa sürede 15 liranın üzerine attı.
Senedi bu kez sert satışla bir kez daha 25 Mayıs tarihinde 11 liraya çeken grup kısa süre içerisinde bu kez tarihi zirveye yani 27 liraya yükseltti.
SOSYAL MEDYA DEVREDE
Özellikle telegram gruplarında senedin 100 lira olacağı yolundaki asılsız iddialar çok sayıda küçük yatırımcının bu seviyeden hisse almasına neden oldu. Ancak gelen alışlara grubun satış yapması ile birlikte yaklaşık 10 tabanla fiyat yeniden 11 liraya geriledi.
YİNE AYNI HAREKET
Hisse senedinde aynı grubun bir kez daha hareket yaptığı ve cuma günü senede tavan yaptırdığı ortaya çıktı. Yatırımcıların bu tür manipülatif hareketlere karşı dikkatli olmaları konusunda borsa uzmanları tarafından uyarılıyor. SPK’nın nasıl bir tedbir kararı alacağı ise merakla bekleniyor.