Önce GYO oldu şimdi halka açılıyor

yazar:

kategori: ,

Kuzugrup Gayrimenkul Geliştirme AŞ’nin, “Kuzugrup Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ” unvanlı bir gayrimenkul yatırım ortaklığına dönüşmesinden sonra şimdi de SPK’dan halka açılma izni aldı.

SPK’nın haftalık bülteninde yer alan bilgiye göre, Kuzugrup Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ, mevcut 175 milyon olan sermayesini 25 milyon arttırarak 200 milyon liraya çıkartılacak. Mevcut ortak Kuzu Toplu Konut İnşaat AŞ’ye ait 25.000.000 TL nominal değerli B grubu paylar 20.76 TL sabit fiyat üzerinden satışa sunulacak.

KUZU GRUP KİMDİR?

Bir aile şirketi olarak 1943 yılında Abdülkerim Kuzu ve üç kardeşi tarafından kurulan Kuzu İnşaat Ltd. Şti., Abdülkerim Kuzu’nun vefatının ardından Garip, Gökçen, Güven ve Özen Kuzu’nun işleri devralmasıyla birlikte güçlenerek yoluna devam etmiştir.

Kuzu Grup, İstanbul’da SeaPearl Ataköy, Spradon Evler, Spradon Kuleler, Spradon Teras Evler, Spradon Residence, Spradon Quartz, Spradon Vadi, Divan Residence; Ankara’da Park Vadi Evleri, Park Vadi Premium, Park Vadi Batıevleri, Divan Konutları ve Divan Alışveriş Merkezi gibi kalite, konfor, yaşam alanları ve sosyal donatıları beraberinde sunan projelere imza aTTI.

Tüm bu projelerin yanı sıra Ankara’nın ilk LEED Gold projesi olan Kuzu Effect ve Kumru Ankara projelerini de tamamladı.