Hakan Ateş

Denizbank yemek ücretinde rekor kırdı!

Bankalar 2024 yılı personel zam ve özlük haklarını açıklamaya devam ediyor.  Bankacılık sektöründe personel yemek ücretinde Denizbank dengeleri bozdu. Bankacılık sektöründe 180-240 arasında olan yemek ücreti Genel Müdür Hakan Ateş’in talimatıyla 300 liraya yükseltildi.

Denizbank’tan alınan bilgiye göre, halen 170 lira olan ve 270 TL olması kararlaştırılan yemek ücreti Genel Müdür Hakan Ateş’in talimatıyla 300 liraya yükseltildi. Bu ücret şu ana kadar sektörde personele verilen en yüksek yemek ücreti olarak kayıtlara geçti. 300 TL’lik yemek ücreti Türkiye’nin tüm bölgelerinde aynı uygulanacak. Bazı bankalar yemek ücretini bölgelere göre tesbit ediyor.

Banka ayrıca tüm personele Doğum Günü İzni uygulamasını 2024 yılında devreye sokacak. Karara göre, doğum günü olan  Denizbank personeli o gün veya o hafta içerisinde bir gün izin yapabilecek.

HAKAN ATEŞ’TEN PERSONELE MEKTUP

Hakan Ateş, bu sabah tüm personeline bir elektronik posta atarak onlara gayretleri için de teşekkür etti.

Hakan Ateş mailinde şunları söyledi:

Ekonomik ve toplumsal alanlarda dünya genelinde zorlu koşulların tecrübe edildiği 2023 yılını, ne olursa olsun takım ruhunu koruyan, sırt sırta vererek sağlam duran büyük bir aile olarak geride bırakıyoruz.

Bizler, bankacılığa adım attığımızda, iyi günde kötü günde insanlarımızın yanında olmak, ihtiyaç duydukları an desteğe, hizmete hazır bulunmak üzere önemli bir sorumluluk üstleniyoruz. Bu, sözlere dökmediğimiz ancak içselleştirdiğimiz temel taahhüdümüzdür. Hepimizi derinden yaralayan Kahramanmaraş depremleriyle başladığımız 2023 senesi boyunca, mesleğimizin gereğini, hatta daha da fazlasını layıkıyla yerine getiren, gerektiğinde canını tehlikeye atarak insanlarımıza yardıma koşan, gözünü, kulağını müşterilerimizden ayırmaksızın en iyisini yapmak için çabalayan sizler, bu sorumluluğu ete kemiğe büründüren neferlerimizsiniz. Emeğiniz, özveriniz ve cesaretiniz için minnettarım.

Evet, 2023 yılı her yönüyle zorlayıcıydı. Buna rağmen, bağlarımızı güçlendirerek ailemizi birbirine daha sıkı kenetledi; nelerin üstesinden gelebileceğimizi gösterdi. Bu ay içerisinde gerçekleştirdiğimiz Kaptanlar Toplantımızda da; fiziki olarak yan yana gelip aynı gemide ortak hedefe doğru yol alma sinerjisini en yalın haliyle göstermeniz beni çok mutlu etti. Bu duygularla, şimdi, yeni başarılara yelken açacağımız güzel bir yıla coşku ve inançla merhaba deme zamanı diyorum!

Yeni yıla girerken, sizlerden gelen talepler üzerine İcra Kurulumuzca kararı alınan iki yeni gelişmeyi de paylaşmak istiyorum. İlk olarak 2024 yılı itibarıyla; doğum günlerinize özel izin uygulamamızı hayata geçiriyoruz. Böylece, doğum günü haftanızda istediğiniz bir gün izin kullanabileceksiniz. İkinci olarak da, yemek ücretlerimizi de mevcut koşullara göre güncelleyerek, 1 Aralık 2023’ten geçerli olmak üzere günlük 300 TL’ye çıkarıyoruz. İki konuyla ilgili ayrıntılı bilgilendirmeyi, İnsan Kaynakları Bölümümüz ayrıca paylaşacak.

Ve mesajımı, Kaptanlar Toplantımızda, her zaman başımızın üstüne koyduğumuz sahamızın beklentilerini bize aktaran Çalışma Grubumuzun mektubuyla bitiriyorum. Mektupta da derinden ifade edildiği gibi, DenizBank bankacılık tarihinde yazılmış en güzel öyküdür. Biz 26 sene içinde herkese nasip olmayacak bir iş başardık. Belki çok yorulduk ama, el ele, omuz omuza çocuklarımızın çalışmak isteyeceği o kurumu ortaya çıkardık. O yüzden sahamızın sesi, bu kurumun çok önemli değeridir diyor ve beni çok duygulandıran o mektubu ekte siz Denizcilerimizle paylaşıyorum.

2024 yılının, size ve sevdiklerinize başta sağlık olmak üzere başarı, bereket ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum.