BANKACILIK NE HALE GELDİ

yazar:

kategori:

Bankalar hedef baskısını farklı bir boyuta taşıdı. Bölge Müdürü Necmi Bey’in doğum gününden sonra  şimdi de ilk çeyrek bilançosuna kredi kampanyası başladı. Bu kampanyayı yapan ise yabancı değil yüzde 100 yerli sermaye.
 
Daralan pazara rağmen personelin psikolojisini hedefle bozan bankaların icraatları ZAYTUNG haberlerine benzemeye başladı.
Bankacılık dünyası Bölge Müdürü Necmi Bey’in doğum günü nedeniyle bin liralık kredi kampanyası ile şaşkınlık yaşarken, Türkiye’nin en büyük yerli sermaye bir bankanın Doğu bölgesindeki kampanya ise akıllara durgunluk verir cinsten. Bankanın bölge müdürü tüm personeline, bankanın ilk çeyrek bilançosuna destek amaçlı 31 Mart tarihine kadar 1000 liralık 1 kredi hedefi verdi.
Bu hedefe göre, bankanın bilançosuna destek olmak amacıyla her personel gerekirse 1 Nisan’da kapatılması şartıyla bin liralık adetli kredi kullandıracak.  Doğu illerinde yüzlerce şubesi bulunan bu bankanın tüm personelinin bir haftadır bilançoya çalıştıkları öne sürülüyor.
Reklamlarında yakışıklı oyuncuları oynatmasıyla da tanınan bu bankanın bir bölge müdürlüğünün bu tür kampanyalara tenüzzül etmesi çalışanı tarafından da tepkiyle karşılandı.

Facebook