Nedir Bu Altın Oran?

Altın oran;

Siz de borsadasınız çok para kazandığınız için kendinizi akıllı sanıyorsunuz hatta geleceğe yatırım yaptığınız için çok şanslısınız, çocuklarınız içinde ayrı bir yerde yatırım hesabı açarak uzun vadeli bir hayatı garanti etmeye çalışıyorsunuz. Hatta çalıştığınız kurumda çok seviliyor ve hatta çok sayılıyorsunuz nerede olsa iş bulabilir bir haliniz var! Başarı isminizden sonra geliyor sizin için başarılı çocuk deniyor! Çok iş hallediyorsunuz! kimsenin de sizin neler hallettiğinden bilgisi yok sanıyorsunuz bilenler biliyor bu da size yetiyor!

Biraz birikiminizle de fon alarak sepet oluşturdunuz.

Yurt dışında alınan evden döviz bazlı gelir elde etmekle de çok iyi ettiniz. Kayak merkezlerinin oradan bir yatırım yapmadığınız da iyi oldu. Çok soğuk, kayak da sanıldığı kadar zevkli gelmiyor ama çocuklar seviyor diye arada gidiliyor. Gidilen yerlerin isimleri, Fransızca olması çok hoşunuza gitmiyor İngilizce olmasını tercih ederdiniz ama her şey istediğiniz gibi olmuyor.

Çalışma masanızda karıncalar olmasından çok rahatsız oluyorsunuz en kısa zamanda ilaçlanması lazım görevliye karıncaları gösteriyorsunuz, Neler olduğunu? Soruyorsunuz, çalışanınız özür diliyor karıncalardan dolayı!

Aldığınız arsa her geçen gün değer kazanıyor, siz uyurken size kazanç getiren bir yatırım yaptınız akıllı yatırımlar. Sepet yapmakla çok iyi ettiniz. Yakında yol geçer arsanızın yakınından, hatta doğal gaz gelecek, daha çok kazanacaksınız!

Yakında maden sahası var yollar hızla yapılıyor asfalt yol hiçbir yerde yokken doğanın içinde asfalt yollarla gidiyorsunuz arsanıza, altına yakın olmanın avantajını yaşıyorsunuz.

Nefes almanın altından daha değerli olduğunu düşünmüyorsunuz çünkü hava ve su bedava! Bedava yaşıyoruz, çalışanlarınıza öğütleriniz var, işinize sahip çıkın diye başlıyor, dışarıda hayat hiç kolay değil biliyorsunuz onlar da biliyor!

Altın oran var; hiçbir zaman değişmeyen sihirli bir oran oysa; her zaman kazanamayacaksınız doğayı yok ettiğimiz için bizden hesap soracak tıpkı hatalı yapılan Karadeniz yol projesinde denizin yolları geri alması gibi doğa kazanacak! Çocuklarınıza yatırım yaparken nelere alet olduğunuzun farkındasınız ama size başarılı çocuk denmesi hoşunuza gidiyor, siz olmasanız da başkası yapacak kirli işleri her zaman yapan bulunacak siz de biliyorsunuz neden siz yapmayasınız ki. Sonuçta okul taksitlerini siz de, biz de biliyoruz…

Erzincan’da neler olduğunu nelere göz yumulduğunu birileri daha zengin olsun diye nelere bulaştığınızı biz de biliyoruz, siz de biliyorsunuz ama altın oran var değişmez ki!

Bir Bankacı bunları biliyorsa kimbilir bilinmeyen daha neler vardır ama emin olun Altın oran değişmez. Çıkar su yüzüne belki bugün belki daha sonra çıkacak su yüzüne siyanürlerden bir temizlenelim hepsi çıkacaktır su yüzüne!

Altın oran değişmeyecek; geçen yaz tatilinde gittiğiniz çocukların çok sevdiği Mısır piramitlerinde altın oranın olduğunu ya da bu ara tatilde gittiğiniz; Louvre Müzesi’deki beğendiğiniz sosyal medyada paylaştığınız tabloda da altın oran olduğunu anlattınız çocuklarınıza onlar da öğrendi sayenizde.

Yakında borsadaki servetleriniz 1,618 oranında azalacak çok yakında emin olun doğa kanunları değişmeyecek, eğer tereddüttünüz varsa KARINCALAR PLATFORMUN’dan destek alın borsa konusunda bizlere çok faydalı sunumlar yapıyorlar. Sonra servetiniz daha da azalacak sorun Karıncalara, size anlatsın Salyangozun Kabuğunu, Çam kozalağını anlatsın size ama umurunuzda değil biliyorum.

Servetlerimiz azalacak, Altın oran değişmeyecek maalesef doğa kanunu bu….

Artık siyanür yayılmaya başladı yaptığımız yatırımlara zehir bulaştı Erzincan’dan başladı yayılmaya ellerimiz kirlendi bize başarılı çocuk denmesini sevmenizin bedelini ağır ödüyoruz. Keşke elimizi taşın altına koymasaydık diyorsunuz ama çok geç artık hata ettiniz, ama kirli ellerin temizlenmesi için de temiz suya ihtiyacımız var.

Altın oran servetinizi almaya başlayacak, çocuklarınız için yatırım yaptığınızı sanarken, geleceklerini yok ettiniz! Son bir altın vuruş için doğada bir şey yok diye her şey normal diye açıklamalarda bulunacaksınız ama sonuç değişmeyecek…

Doğayı savunanlara;

 

C.Ertuğrul Sadıkoğlu

ertugrulsadikoglupm@gmail.com