Fonet Bilgi Teknolojileri hisse senedi

Parasını bu hisseye yatıranların 100 lirası 7 günde 43 liraya düştü!

yazar:

kategori: ,

Hisse fiyatı 7 lirada iken şirketten gelen ard arda ihale haberleri ile kısa sürede 58 lirayı gören Fonet hisse senedi günlerdir taban oluyor.  Basit bire hesapla bu hisseye 7 mart tarihinde 58 liradan 100 lira yatıran yatırımcının bugün itibariyle patası 43 liraya düştü.

Paramedya‘nın zaman zaman günedeme getirdiği Fonet Bilgi Teknolojileri hisse senedi bu günde yüzde 9.99 oranında değer yitirdi. Hisse senedinde işlem yapan grubun bugünde hissede yoğun işlemle satış yapmaya çalıştığı görüldü. Böylece senet tam 7 senastır taban yapıyor.

ŞİRKET SATIŞ YAPTI

Hisse senedinde sert yukarı hareketleri devam ederken KAP’a bir haber düştü. Söz konusu haberde Şirketin 4.08 maliyet ile aldığı hisseleri 58.60 TL ile yeniden borsada sattığı açıklandı. Şirketin zirve fiyattan yaptığı bu satıştan sonra senet taban taban yaparak düşmeye başladı. 7 Mart tarihinde yoğun işlemle senet alan yatırımcıların 100 lirası rekor seviyede düşüşle 43 liraya geriledi. Yani yatırımcı 100 lirasının 57 lirasını sadece 7 günde kaybetmiş oldu.