Metin Yüksel

Frankenstein’in Canavarı İle Mücadele

Ak parti tarafınfan ‘NAS ‘’ ekonomisi olarak adlandırılan ve Ortodoks politikalardan ‘Epistomolojik’’kopuş şeklinde  açıklanan irrasyonel politikaları ile  23.eylül.2012 yılında başlayan faiz indirimleri ile faiz oranları %8.5’lara kadar düşürüldü.Enflasyon ile Faiz arasındaki mesafe o kadar uzundu ki ‘’hızlı tren ‘’bile bu mesafeyi kapatamazdı. Sonuçta ,Dolar Kuru ve Enflasyon patladı.Yolun sonunda iyice bozulan gelir dagılım,’’Sülük Enflasyon’’, erimiş rezervler ve devasa sorunlar ile başbaşa kaldık.

Genel seçimlerde beklenen tablo yerel seçimlerde ortaya çıktı ,uzatmaya neden olan MEHMET ŞİMŞEK Umuduoldu

Mehmet Şimşek ve ekibi tarafından uygulanacak politikalar ile dertler bitecek kanısı ve dağıtılan ‘’ulefeler’’  Millet iradesini öteledi. Ancak 10 ay içerisnde faizin %50 lere çıkmasına rağmen ,Kamunun enflasyon canavarını beslemesi ,canavarın yok edeceğine olan umutları azattı. AK parti kendi yaratıgı canavarına yenildi.

Enflasyon canavarı, AK  parti laboratuvurunda üretilen Frankenstein’in şeytanı.Doktor VİCTOR tarafından üretilen canavar, Victor’un Ölüleri diriltmeyi saglayacak formül oluştururken ortaya çıkardığı canavar .İRONİK

Frankenstein sonu ne oldu’!!!

FRANKENSTEİN’nin sevdiği her şey ,yarataıgı canavar tarafından yok ediliyor.

Genel seçimlerde bu canavarı yok et,tencerelerimiz kaynasın diye  atılan omuz,genel seçimlerde bir daha hatırlatıldı.Hemde sonuçlarının agır olcagı,Tükiye haritasına bakılınca çok net görünen bir uyarıydı.

10 ay boyunca MERKEZ Bankası ve para politikaları ile alınamayan sonuca tepki sandığa yansıdı.

Şimdi Tadilat zamanı;

Mehmet Şimşek ve ekibi ile 4 yıllık kontrat

Batı ile ilişkilerde Rasyonelleşme

Kamu Maliyesinde Daraltıcı Politikalar

Yargı Reformu,

Önümüz Bayram, Anayasa Mahkemesi ve Yargıtay barışması,

Şeffaflaşma

Kucaklaşma

Yoksa canavar AK partiyi Anaplaştırcak

O yüzden yol belli,2023 te’’ dümeni ‘’kırılan geminin rotası değişmeden sag alim karaya ulaşılmalı, Karaya ulaşınca kimse fırtınada yaşananları sormaz, aksi takdirde Siyaset sahnesini manzar-i umumiyesi ;2 tam 2 ceyrek parti olacak ,amortiler devre dışı kalacak,çok daha saglıkl bir parlamento oluşacak AK Parti o ‘’tam’’lardan olmak için fabrika ayarlarına dönmeli