Seçil Erzan

Parasını aylık yüzde 20 faiz getirsin diye tefeciye kaptıran Arda Turan: Helal paramızı kaybettik!

yazar:

kategori: ,

Bankacı Seçil Erzan’ın oluşturduğu tefecilik sistemine milyon dolarlarını aylık yüzde 20 gibi oldukça yüksek faiz beklentisiyle kaptıran Arda Turan, “helal paramızı kaybettik!” dedi.

Eyüpspor’da Teknik Direktör Arda Turan ve Kaptan Caner Erkin; Süper Lig’deki hedefleri, Milli Takım ve gündeme ilişkin olarak TV100’e açıklamalar yaptı.

Seçil Erzan sorusuna da yanıt veren Arda Turan, “Seçil Erzan ne yapmış olursa olsun bir kadın. Bu meselede bana haksızlık ediyorlar. Helal paramızı kaybettik, geçmiş olsun demek de bir nezakettir.” sözleriyle serzenişte bulundu.

İŞTE ARDA TURAN’IN KAYBETTİĞİ PARA

Bu soruya Erzan’ın verdiği cevaba geçmeden önce Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun hazırladığı raporu hatırlatmak gerekiyor. Raporda yer alan bilgilere göre Arda Turan bu davada Erzan’a en fazla para kaptıran kişi. Turan’ın kaptırdığı para BDDK Raporu kayıtlarına göre toplam 7.5 milyon dolar.

Bankadan kredi çekiyor

Raporda yer alan bilgilere göre Erzan çok karlı bir fon olduğunu vaat ederek Arda Turan’dan önce 3 milyon dolar alıyor. Bir ay sonra da fon kazancı adı altında Turan’a 1 milyon dolar ödüyor.

Bunun üzerine Turan arkadaşından 4 milyon dolar borç alıyor, Eyüp Sultan’daki arazisini 4 milyon dolara satıyor. Son dönemde ise bankadan 33 milyon lira kredi çekip Seçil Erzan’a veriyor. Toplamda 13.9 milyon dolar verirken 6.4 milyon dolarını geri alıyor.