İş Bankası'nın geleneksel Karneni Göster Kitabını Al kampanyasına çocuklar büyük ilgi gösterdi.

Karneyi gösterip iş Bankası Genel Müdüründen kitabı aldılar

İş Bankası’nın geleneksel Karneni Göster Kitabını Al kampanyasına çocuklar büyük ilgi gösterdi.

Türkiye genelinde binlerce çocuk bu sabahj itibariyle İş Bankası şubelerine karneleriyle koştular. Karneni Göster Kitabını Al kampanyası bu yıl 17.kez gerçekleşti. iş Bankası şubelerinde on binlerce çocuğa hikaye kitabı dağıtılacak. Karnesiile İş Bankası şubelerine giden öğrencilere “Çocuklar Soruyor Tarih Dede ve Bilge Öğretmen Anlatıyor” ile  “Aklıma Bir Soru Geldi” kitapları hediye ediliyor.

İŞ BANKASI GENEL MÜDÜRÜ ARAN VERDİ

Kampanyanın bu yılki ilk kitap dağıtımını İş Bankası genel Müdürü Hakan Aran yaptı. Karnesi ile gelen çocuklar hediye kitapları Hakan Aran’ın elinden aldılar.

Hakan Aran kampanya ile ilgili şunları söyledi:

Çocukların olduğu her yer aydınlanır, neşe dolar. 17. kez düzenlediğimiz “Karneni Göster Kitabını Al” kampanyamız ile Şubelerimiz de kitaplarını almaya gelen öğrencilerimizin heyecanı ve coşkusuyla ayrı bir havaya bürünüyor. Bu yıl, Bankamızın ve Ülkemizin iktisat tarihinin 100 yıllık yolculuğunu anlatan “Çocuklar Soruyor Tarih Dede ve Bilge Öğretmen Anlatıyor” ile çocuklarımıza bilimi sevdirecek ve onların merak duygularını geliştirecek “Aklıma Bir Soru Geldi” kitaplarımızı hediye ediyoruz. Çocuklarımızın yaz tatilinde iki kitabı da beğenerek okuyacağına inanıyor, her iki kitabın da onlara yeni ufuklar açmasını diliyorum.