SIRA EV TEMİZLİĞİNDE Mİ?

yazar:

kategori:

Bir bankanın şube müdürünün öğle arasında garsonluk yapması, bankacılar arasında tartışma konusu oldu. O tepkilerden birtanesi: NABIZ YOKLUYORLAR, SES ÇIKMAZSA EVLERE TEMİZLİĞE BİLE GÖNDERİRLER BİZLERİ!
Öğle arası bir banka şube müdürü  lokantacıya gider ve gömleğini ister. İş yeri sahibi büyük bir mahcubiyetle vermek istemez ama sonunda  o gömleği giyer ve 13.30’a kadar garson olarak yardımcı olur..
İşte bu reklam vatandaşlar arasında ses getirdi mi getirmedi mi bilemeyiz ama bankacılar arasında sosyal medyada adeta günün konusu oldu.
Haberin ve videonun www.paramedya.com da yayınlanmasından sonra sosyal medyada yüzlerce mesaj atıldı. İşte o mesajlardan bazıları. Hepsi sektörde yaşanan bir dramı anlatıyor.

-EMRAH C.: Nabız yokluyorlar, ses çıkmazsa evlere temizliğe bile gönderirler bizleri…
HATİCE S. :Ankara’da bizleri meyhaneye BES yapmaya gönderdiler insanların kafası kıyak kolay yaparsınız diye. Konsmatris gibi masa masa dolaşın diyenler var. Yine garsonluk  daha iyi.
SEMRA T: Ev temizliğine gitmemiştim ama çok çok iyi hatırlıyorum ki gecenin 22 :00 de evlerine imza almaya gitmiştim veee ödülleri de çok güzel oldu şu anda işsizim
GÜLAY K: 11 yıllık banka müdürüyüm  cumartesi sabahı emlakçıya gittik. 
NECMETTİN M: Bu bankalar tıpkı Hollywood gibi. Önce filmini yaptırıp insanları hazırlıyorlar sonra gerçeğini isterler. Hadi arkadaşlar  öğle araları bölgenizdeki kobi’ye çalışmaya.
ALİ I: Acaba sektörü daha ne kadar küçük düşürecekler merak ediyorum.
FİLİZ  K:Bizim müdür olsa kendi gitmez bizi gönderirdi. Gitmek istemeyen Arzu ile muhatap olur derdi.. Bizde tıpış tıpış giderdik.
AYCA A: Allah sonumuzu hayretsin. Reklamda bile bizi ne hale koyuyorlar.
GAYE B: Biz üç dosya alacağız diye haftanın üç günü emlakçılara şubede çigköfte yapıyoruz.. Sırf dosya gelsin diye… Gariban lokantacıya da o müdür yüzde yüz POS satmak için yalakalık ediyordur.
DİLŞAT B: Yok artık diyorum!!!!
KENAN M: Keşke bizim müdürde gitse valla!

Facebook

KONU İLE İLGİLİ HABER: