ŞUBE BİRLEŞTİRME OPERASYONU

yazar:

kategori:

Geçtiğimiz günlerde Türkiye aleyhine olumsuz ekonomi raporu yayınlayan yabancı gurubun Türkiye iştiraki bankanın önümüzdeki günlerde şube birleşme operasyonuna gideceği konuşuluyor.
Bankaların 2015 ilk çeyrek bilançoları karla dolu ancak bu bankaların daha fazla kazanma hırsları bitmek bilmiyor. Piyasanın daralması nedeniyle Türkiye’de faaliyet gösteren önemli bir yabancı banka bazı şubelerini birleştirecek.Alınan bilgilere göre, şube birleştirme operasyonunun şimdilik İstanbul ile sınırlı. Ancak Ankara ve İzmir’de de birbirine yakın şubelerin de birleştirilmesinin planlandığı iddia ediliyor. 
Bankacılık kulislerinde dolaşan iddialara göre söz konusu bankanın karlı olmasına ragmen bazı bireysel ağırlıklı ve birbirine yakın şubelerini birleştirecek. Şube personelinin akibeti konusunda ise şu ana kadar alınmışnet bir kararın olmadığı belirtiliyor.
Bankacılık yasalarına göre bu bankanın adını resmi açıklama olmadan veremiyoruz. Ancak gelişmeleri önümüzdeki günlerde daha net bir şekilde www.paramedya.com da okuyabilirsiniz.

Facebook