CİNAYET GİBİ MOBBİNG!

yazar:

kategori:

Bankacılık dünyası hedef baskısı ve mobbing yüzünden bebeğini kaybeden hamile anne şokunu yaşıyor.
 
Hedef baskısı  ve mobbing sonunda hamile bir bankacının 8 aylık bebeğini kaybetmesine neden olduğu iddia ediliyor. Yabancı sermayeli bankanın Ege Bölgesi’ndeki bir şubede meydan gelen olayda 8 aylık hamile bankacı bölge satış müdürü tarafından uygulanan baskı nedeniyle strese girip bebegini kaybetti. İddialara göre, bir hafta önce meydana gelen olayda sorumlu olarak satış müdürü gösteriliyor. Ailenin olayı mahkemeye taşıyacağı belirtiliyor. Psikolojik tacize yönelik şahitlerin ve belgelerin de ailenin elinde olduğu öne sürülüyor.
HERKES ŞOKTA
Banka personeli F.S.S’nin begeğini kaybetme nedeni olarak mobbingin neden olduğu iddiaları banka tarafından doğrulanmadı. Ancak bankanın bu olaydan hemen sonra hamile tüm personellere çalışabilir raporu istidiği öne sürülüyor.
YİNE AYNI SATIŞ MÜDÜRÜ
Hamile bankacının yoğun psikolojik taciz nedeniyle bebeğini kaybetmesine yol açmakla suçlanan bölge satış müdürü ile ilgili olarak çok sayıda şikayette bulunuyor. Özellikle bankanın Ege Bölgesi’nde bazı personeli şantajla istifaya zorladığı da iddialar arasında yer alıyordu. Nitekim bu iddialar geçtiğimiz günlerde PARAMEDYA’da da gündeme gelmişti.

İŞTE O HABER:
 

Resim iki kere tıklaBANKACI TUZAĞA GELMEYE BAŞLADI
Bir süre önce “BANKACIYA BÜYÜK TUZAK” diye duyurduğumuz bankaların sinsi eleman çıkartma planı hayata geçmeye başladı. Yabancı bir bankanın EGE Bölgesi sudan sebeplerle ihtar verdiği personellerden istifa istemeye başladı.


Facebook