BANKACIYA WHATSAPP TACİZİ

yazar:

kategori:

Yok artık! Yabancı sermayeli bir bankanın bölge satış müdürü, mobbing davalarından kurtulmak için psikolojik tacizi mesajlaşma programı whatsapp kullanarak yapıyor. İşte yok artık dedittiren whatsappli mobbing:
Özellikle bankaların bölge satış müdürleri tarafından adeta teröre dönüşen psikolojik tacizleri her geçen gün değişik boyut alıyor. Elektronik postalarla yapılan tehdit ve baskıların bazı personel tarafından mahkemede delil olarak kullanılmasından sonra  yabancı sermayeli bir bankanın İstanbul Avrupa bölgesi satış müdürü tarafından ilginç bir yöntem kullanılmaya başlandı.

YOK ARTIK! denilecek türden olan bu yöntem satış müdürünün bölgesinde kendisine bağlı tüm portföyleri eklediği whatsapp ile uygulamay konuluyor. Çok sayıda portföyü eklediği grupta, her türlü baskıyı yapan bölge satış müdürü banka telefonu ile kayıtlı whatsapp ile yaptığından ileride kendisi hakkında dava açılmasının da önüne geçiyor.
ŞAHSİ DAVALAR VAR
Son günlerde adı satın almalarla anılan bu bankanın Avrupa bölgesi satış müdürünün bu uyguladığı yöntem aynı zamanda hukuken de bir boşluktan yararlanma anlamına geliyor. Progamda kullanılan telefonun banka adına kayıtlı olduğu dikkat çekiyor.
Öte yandan bölge satış müdürleri tarafından hakaret boyutuna ulaşan hedef baskılarının bir çoğunun mahkemeye taşındığı biliniyor. Nitekim söz konu bu bankanın çeşitli bölgelerinde görev yapan müdür ve satış müdürü seviyesindeki çok sayıda yöneticiye mobbing davası açılmış ve bu davalara delil olarak personel kendisine atılan elektronik postaları göstermişti.
Facebook

KONU İLİ İLGİLİ BAŞKA HABER:
 

Resim iki kere tıklaBANKACILARA WHATSAPP MOBİNGİ

Bankacılık sektöründe mobing artık whatsapp aracılıgı ile yapılmaya başlandı. Bankaların yeni hedef ve baskı yöntemi kafa yedirttecek türden!