YABANCI ANALİSTLERİN FAVORİ 4 HİSSESİ

yazar:

kategori:

Henüz çözümlenmeyen koailsyon ve sınırda savaş riskine rağmen yabancı analstler 4 hisse senedini yatırımcılarına öneriyorlar.
Sınırımızda savaş tehlikesi ve halen bir türlü kurulamayan koalisyon yerli yatırımcıyı korkuturken, yabancı analstler Türk piyasasının olumsuz gelişmeleri fiyatladığını düşünüyor ve bazı sanayi hisselerinı mercek altına aldılar.
JP Morgan Investment Management analisti Andres Garcia-Amaya, “Piyasalar zaten en kötü sonuçları fiyatladığından Türk piyasasının pozitif ayrışması için esasında koalisyon kurulması gerekmiyor. Eğer koalisyon kurulursa Türkiye daha iyi performans gösterecektir” dedi.
BU HİSSELERİ ÖNERİYORLAR
Aralarında Osman Merrill Lynch analistleri, ekonomik ve siyasi gelişmeler gölgelerken şirketlerin kar beklentileri ekonomik ve siyasi gelişmelerin ötesinde yatırım imkanı sunuyor. Analistler, trafiğini küresel ortalamanın iki katına artırmasını bekledikleri THY’yi; 2014-2017 arasında karını üçe katlayacağını öngördükleri Ford Otosan’ı; yeni projelerdeki gelirleri ile ilgili Aselsan’ı vedeğerlemeler dolayısıyla Tekfen Holding’i tavsiye ediyor
Facebook