ZORAKİ İSTİFAYA SÜRGÜN TEHDİDİ

yazar:

kategori:

Bankalar tazminat ödememek için başvurulmadık yol kalmadı. 18 yıllık bir bankacının düştüğü durum şaşkınlık yarattı .Artık buna şeytan bile şaşırıyor ve beni bu işlere alet etmeyin diyor.
 
Son dönemde personel çıkartmalarının hızlandığı sektörde akıl almaz yöntemler kullanılmaya başlandı. Yabancı uluslararası bir bankanın Türkiye biriminde yaşanan olay gerçekten şeytanın bile aklına gelmeyecek türden. Son dönemde sıkça raslanan olay 18 yıllık bankacı kadının da başından geçti.
İşte o olay:

“18 yıllık bankacıyım,Bankam sistemimi kapattı işten çıkartılıyorum suçlu gibi bir köşede saatimin dolmasını bekliyorum 18 yılımı verdim bu işe ve bu böyle olmamalıydı.Şube kapatılması bahanesiyle beni işten çıkartıyorlar çok acı çekiyorum ben kurumuma sağlığımı verdim .
Bana istifa et dediler hayır dedim.O zaman seni uzak şubeye verelim dediler bende istanbulun her köşesinde çalışmaya hazırım çünkü işimi seviyorum çalışmaya ihtiyacım var dedim .İK nın bana verdiği cevap ise istanbula 1100 km uzaktaki bir şube oldu .
Çocuğum var okula başlayacak eşim kamuda çalışıyor nasıl olur dedim.O sırada Bölge müdürü devreye girdi burası özel sektör işe girerken sözleşme imzaladın dedi.
Beni şu an idari izine çıkardılar ,dönüşte beni nelerin beklediğini bilmiyorum düşünemiyorum,tazminat vermemek bana eziyet yapıyorlar.
Yoğun baskı altında çalışıyoruz sağlığım bozuldu 2 yıldır psikiyatri desteği alıyorum şu an rahatsızlğım nüksetti başa döndüm.
 
-Sevgili bankanın İK ve Bölge müdürü .Hiçmi vicdanınız yok hiçmi Allah korkunuz yok siz ne iş yapıyorsunuz?  İK ve Bölge müdürü denen zatlar bu tip hile ve oyunlara başvurarak şeytanı bile kızdırıyorsunuz .
İş kanununda bir personelin iş düzenini aile düzenini bozacak  yere tayin yapamayacağınızın yasak olduğunu bilmeyecek kadar cahilmisiniz?

Facebook