FİNANSBANK’A KRİSTAL KULE MOTİVASYONU

yazar:

kategori:

Finansbank Genel Müdürü Güzeloğlu: “2015 yılı hedeflere ulaşmada verimliliği artırmanın etkisini yaşadığımız bir yıl oldu. Yılın ilk yarısının sonunda taşındığımız ve tüm birimlerimizi bir araya getiren Kristal Kule’nin sağladığı motivasyon da verimliliğin artışında büyük rol oynadı”
Finansbank 2015 3.çeyrek bilançosunu açıkladı. Banka Genel Müdürü Temel Güzeloğlu,  borsaya gönderilen Finansbank Faaliyet Raporu’nda 2015 yılında başarılı olduklarını ifade etti.
Temez Güzeloğlu, 2015 başından bu yana dünyadaki mali piyasaların yanı sıra Türk piyasalarında da hassas bir süreç yaşandığını dikkat çekerek elde ettikleri başarıları dile getirdi. 
İNSANI ODAĞA ALMAK!
Yurtdışında yaşanan olumsuz gelişmelere de değinen Genel Müdür Temel Güzeloğlu şunları söyledi:
“2015 yılı dokuz aylık finansal tablolarımız, insanı odağına alan Finansçı yaklaşımımızın ve sektöre yön veren yenilikçi uygulamalarımızın başarısını bir kez daha ortaya koyuyor. Bankamızın 2015 yılının dokuz aylık döneminde toplam aktifleri 90 milyar TL’yi aştı; toplam özkaynakları da aynı dönem içerisinde bir önceki yılsonuna göre yüzde 4 oranında artarak 8 milyar 937 milyon TL olarak gerçekleşti. Analitik düşünceyi ve insanı odağına alan Finansçı yaklaşımı ile yeniliklere imza atan ve sektöre yön veren Bankamız, bu dönemde krediler alanında büyümesini sürdürdü. Finansbank’ın toplam kredileri 30 Eylül 2015 tarihi itibarıyla, geçtiğimiz yılsonuna kıyasla yüzde 14 oranında artarak 57 milyar 194 milyon TL’ye ulaştı. Yine 2015 yılının dokuz aylık
döneminde net faiz gelirlerimiz geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 29 oranında artarak 2 milyar 837 milyon TL‘ye ulaştı. Bu dönemde Bankamızın net dönem kârı ise geçtiğimiz yılın aynı dönemine kıyasla yaklaşık yüzde 15 oranında bir artışla 673 milyon TL olarak gerçekleşti. Bankamız, günümüzün ekonomik konjonktüründe sektör için gittikçe daha kritik hale gelen mevduat alanında da büyümesini sürdürdü. 2015 yılının dokuz aylık döneminde müşteri mevduatımız geçen yılsonuna kıyasla, yüzde 16 oranında artarak 47 milyar TL’yi aştı. Ekonomik aktivitenin siyasi gündemin gölgesinde kaldığı bu dönemde müşteri mevduatlarımızda gerçekleşen bu artış oranı, Bankamızın dürüstlük, açıklık değerlerine
bağlılığı ile müşterilerine verdiği güvenin karşılığını bulduğunu gösteriyor.”


KRİSTAL KULENİN FAYDASI
Genel Müdür Finansbank’ın genel müdürlük binasının önemine de değinerek şunları söyledi:
2015 yılı hedeflere ulaşmada verimliliği artırmanın etkisini yaşadığımız bir yıl oldu. Yılın ilk yarısının sonunda taşındığımız ve tüm birimlerimizi bir araya getiren Kristal Kule’nin sağladığı motivasyon da verimliliğin artışında büyük rol oynadı. 647 şube ile faaliyet gösterdiğimiz bu süreçte Finansçı ailemiz büyüdü ve çalışan sayımız 13.001 oldu.”

Facebook