BİR ŞUBE MÜDÜRÜNÜN AĞLATAN MEKTUBU

yazar:

kategori:

Bankacılık sektöründe uygulanan acımasız politikalar artık büyük dramlara sahne oluyor. 14 yıllık şube müdürünün anlattıkları büyük bir dramı da ortaya çıkartıyor.
Psikolojik taciz ve akıl almaz uygulamalar bankacılık sektörünün son iki yılda çekilemez hale getirdi.
İşsiz kalan ve bir daha iş bulamayan binlerce kişi sektörün geride bıraktığı adeta bir enkaza dönüştü.
İşte www.ParaMedya.com ‘a gelen bir elektronik postada bu enkazın altındaki büyük dramı gözler önüne seriyor.
F.A 14 yıllık şube müdürü.  Başarılı! Ancak kaderini var olmanın  sarhoşluğunu yaşayan bir yöneticinin dudaklarından dökülen tek bir kelime değiştirmiş:
Kovuldun!
İşte içinde büyük dram olan o mektup:

“Aslında hikaye çok uzun,bu süreçte çok şeyler yaşandı.Ama ben özetlemek istiyorum,14 yıl süreyle şube müdürlüğü yaptığım bankadan,tarafıma hiç bir sebep ve neden bildirilmeden artık sizinle çalışmak istemiyoruz gibi basit bir cümle işime son verildi.
Bu durumun Bölge Müdürü tarafından planlandığını biliyordum.
Gerçi  tüm yasal haklarım fazlasıyla tarafıma ödendi ama,bu onur kırıcı yaklaşımdan dolayı görev yaptığım ilde zaman içinde  insanların bana bakış açısı bile değişti.
Bir çocuğum Üniversite sınavlarına hazırlanmakta idi,o benim işimden kovulduğumu anlamasın diye ,sanki hergün işe gidiyormuş gibi sabahları hazırlanıp evden çıkıyordum.14 yıl boyunca çeşitli başarı ödülleri almış bir şube müdürü olarak sadece bir bölge müdürünün iki dudağı arasından çıkan oldukça basit  iki cümlelik ifade ile  52 yaşımda işsiz kaldım.”

AİLE DRAMI
14 yıllık şube müdürü iken hiç bir gerekçe gösterilmeden bölge müdürü tarafından kovulan F.A’nın dramı filmlere konu olacak türden. Bir çok bankacı kovulmasını ailesine anlatamıyor ve günlerce işe gidiyormuş gibi rol yapmak zorunda kalıyor!