BANKACININ ŞOK İNTİHARI

yazar:

kategori:

…Ve bankacılık sektöründe intiharlar gelmeye başladı. Psikolojik tedavi gören binlerce bankacıdan biri olan Müge Eren intihar etti. Ailesi ise herhangi bir tedavi ve ilaç kullanmadığını açıkladı.
Yaklaşık her 5 bankacıdan biri psikiyatrik tedavi görüyor. Özellikle son iki yıl içerisinde artan baskı ve mobbing bankacıları intihara sürüklüyor.
Mehmetçik Mahallesi’nde yaşayan evli ve 2 çocuk annesi Müge Eren, odasında kendini tavana astı. Bu sabah annesinin odasına giren çocukları, Eren’in tavana asılı cesedini buldu. Çocukların ihbarıyla eve gelen polis, inceleme yaptı. Ardından Eren’in cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp kurumuna kaldırıldı. Eren’in bir süredir psikolojik sorunları olduğu ve tedavi gördüğü belirtildi. Polis, soruşturma başlattı.
AİLESİNDEN AÇIKLAMA:
Müge Eren’in ailesi Paramedya.com’a bir açıklama yaparak, her hangi bir psikolojik tedavi görmediğini ve ilaç kullanmadığını belirttiler. Söz konusu haberin kaynağı haber ajansları olduğu için bu kaynaktan verdik. Ancak ailesi  söz konusu haberin yanlış olduğunu açıkladılar.