BORSADA BİR EFSANENİN SONU!

yazar:

kategori:

Borsanın bir dönemin en büyüklerinden olan Deniz Yatırım’da küçülmeye gitti. Deniz Yatırım 19 şube ile birlikte bir dönemi de kapatmış oluyor.
Hakan Ateş hep Denizbank‘ı bir masa bir sandalye ile kurduklarını ve Türkiye’nin en büyüğü haline getirdiğini söyler.
Denizbank’ın en önemli iştiraklerinden Deniz Yatırım‘ı da bilen birir ki; o şirketi Türkiye’nin en büyüğü yapan Cafer Bakırhan‘dır. Cafer Bakırhan ve ekibi Hüseyin Sami Çelik, küçücük bir yatırım şirketini oldukça karlı ve önemli bir noktaya getirdi.
Piyasanın en itibarlı ve en çok işlem yapan yine en önemli halka arzlara imza atan Deniz Yatırım, artık eskisi gibi değil. Yani bir efsanenin artık bittiği bugün KAP’a düşen bir haberle iyice anlaşıldı.
Denizbank iştiraki Deniz Yatırım 19 şubesini birden kapattı. Bu küçülme  şirketin en önemli kilit ismi Cafer Bakırhan’ın istifasıyla başladı.  Önce Cafer Bakırhan sonra Hüseyin Sami Çelik’in istifasından sonra iyice düşen işlem hacmi ve yeniden yapılandırma politikaları 19 şubeyi kapattı.
Şirket tarafından KAP’a yapılan açıklmaya göre, kapatılan şubeler şöyle:
“Yeşilköy, Fatih, Suadiye, Nuruosmaniye, Sultanhamam, Altıyol, Kartal, Batı Ataşehir, Bahçelievler, Avrupa 2, Yeşilyurt, Bornova, İzmir, Fethiye, Adana Çarşı, Ankara, Antalya, Çekirge, Dağkapı”

İLGİLİ HABER:

 

Resim iki kere tıklaDENİZBANK’TA ŞOK AYRILIK

DenizBank Finansal Hizmetler Grubu Yatırım Şirketleri İcra Kurulu Başkanı Cafer Bakırhan istifa etti. Bakırhan’ın istifası şaşkınlık yarattı. Yeni istifalar gelecek mi?



 
Resim iki kere tıklaDENİZBANK’TA FIRTINA DİNMİYOR

Denizbank ve iştiraki Deniz Yatırım’da fırtına dinmiyor. Piyasaların üstad olarak nitelendirdiği Cafer Bakırhan’dan sonra şimdi de Deniz Yatırım Genel Müdürü Hüseyin Sami Çelik istifa etti.