YILDIZ BANKACIDAN BÜYÜK VURGUN!

yazar:

kategori:

İstanbul’da özel bir bankanın üst segment pörtföy yöneticisi müşteri hesaplarından 14 trilyon lira alarak kayıplara karıştı.
Yabancı sermayeli özel bir bankanın İstanbul Beylikdüzü’nde üst segment müşterilere bakan portföy yeneticisi  F.E’nin yaklaşık 14 milyon lira lira kayıplara karıştığı iddia edildi.
Banka yetkililerinin olayı bankacının pazartesi günü işe gelmemesi üzerine öğrendikleri belirtiliyor. Bankacı F:E’ye telefonla da ulaşamıyan şube yetkilileri salı günü de gelmeyince inceleme başlattılar. Yapılan incelemeler sonucunda  farklı müşteri hesaplarından 14 milyon liranın tek bir hesaba aktarıldığı ve bu paranın da başka bir bankaya aktarıp sçekildiği belirlendi. Bu hesap sahibinin Amerika’da bulunduğu ve haber alınamadığı bildirildi.
YILDIZ BANKACI
40 yaşındaki bankacının  son dönemde başarısı ile bölge yöneticileri tarafından sık sık tebrik edip ödüllendirildiği de öne sürülüyor. İddialara göre, özellikle yüksek rakamlı sigorta satışları ile yöneticilerin takdirini toplayan bankacının, bu satışları da müşterilerinden habersiz yapıp yapmadığı araştırılıyor.