AHLAK DERSİ VEREN BİR BÖLGE MÜDÜRÜ(!)

Kendini önce padişah sandı sonra ahlak dersi veren bir hoca. Kendi adıyla yazma cesareti gösteremeyen ancak beni delikanlılığa davet eden bölge müdürü kim?

 Kendini Padişah Sanan Bölge Müdürler
i yazıma yüzlerce olumlu tepki aldım.
Burada yazamayacağım binlerce olay daha anlatıldı.
Kendini bilmez iki üç bölge müdürü yüzünden bu işi hakkıyla yapanların nasıl zan altında kaldığını en önemlisi itibarlı bankacılık mesleğinin nasıl bitirildiğini anlatan hikayeler.
Sadece bir elektronik posta farklı bir tepki içeriyordu.
Kendi adına yazma cesareti gösteremeyen bir zavallıdan gelen elektronik posta.
Aynen şöyle:
“Sayın Remzi Özdemir Sayın diyorum bu sizi saygın görmemden değil, kendi terbiyemden kaynaklanıyor. Son yazınızda bölge müdürlerini padişaha benzetmişsiniz. Ağza alınmayacak onca hakareti sıralamışsınız. Bir bölge müdürünün doğum gününü ahlaksızlık olarak, motive toplantısı için yapılan özel tişörtleri sarkıntılık olarak en önemlisi personelin idol olarak gördüğü bir bölge müdürünü de megoloman yapmışsınız. Önce şunu sormak istiyorum Siz kimsiniz? Amacınız nedir? Bankalara ve bankacılara olan bu düşmanlığınızın kaynağı nedir? Siz tetikçimisiniz? Bölge müdürlerine olan takıntı nedeniniz nedir? Asalak oldukları için işten atılan kişileri savunmak size mi kaldı? Yazılarınızda neden açık açık banka adı vermiyorsunuz da papaz, imam, kırmızı ve saçma sapan isimler rumuzlar veriyorsun. Kendine çok güveniyorsan banka adını açık açık neden vermiyorsun? Haberinin doğru olduğuna inanıyorsan bankanın adını ver. Eğer delikanlıysan ve dürüstüm diyorsan bu sorulara yanıt verirsin. Bir bölge müdürü”
REMZİ ÖZDEMİR KİMDİR?
Öncelikle bir insana sayın diye hitap etmekbir kültürdür. Yani o bölge müdürünün sayın demesi ya da dememesinin bir önemi yok.
Gelelim sorularının yanıtına:
KENDİNİ PADİŞAH SANAN BÖLGE MÜDÜRLERİ yazım kesinlikle ne hakaret ne de iftira içeriyordu.  Videolar ve resimler elimde mevcut olup, bunu  kişi haklarına saygımdan dolayı yayınlamadım.
Bölge müdürünün doğum günü partisi ahlaksızlık değildir! Doğru!. Ancak bu doğum gününün masumiyetini düğün salonunda dansözlerle yapılması ve şube müdürlerinin tam kadro hazırolda bulunması bozmuştur.
TİŞÖRT OLAYI:Motivasyon olarak nitelendirilmiş.  Bu nasıl bir motivasyon ki, bölge müdürünün spor yaparken çekilmiş resimlerin sadece bayan bankacılara giydirilmiş. Bu tişört neden erkek yöneticilere giydirilmedi? Yoksa bu bölge müdürü erkek yöneticileri sevmiyor mu? Ya da erkek yöneticiler bölge müdürlerini sevmiyorlar mı?
Yine resmini dev poster yapıp kendisini Atatürk gibi gösteren bölge müdürü neden böyle bir yalakalık yapan şube müdürüne izin verdi? Neden bu şık olmayan postere bakarak gülümsedi. Egosunu mu tatmin etti? Bir bölge müdürü bölgesindeki başarı ile tatmin olmalı. Resminin bir şube müdürü tarafından dev postere basılıp hazırola geçmesi ile değil.
REMZİ ÖZDEMİR KİM? Siz kimsiniz diyorsunuz. Ben 25 yıllık bir ekonomi finans gazeteciyim. Türkiye’nin bir çok önemli gazetesinde ve ekonomi dergisinde çalışmış sarı basın kartı sahibi bir gazeteciyim. Çok merak ediyorsan gazeteciler cemiyetinin internet sitesinden benimle ilgili detaylı bilgiyi bulabilirsin.  Yani bir gizemim yok!
AMACINIZ NEDİR? Bir gazeteci kamu adına haber yapar. Kamuoyu oluşturur. Gazetecinin başka hiç bir amacı olmaz. Benim de öyle!
BANKALARA OLAN DÜŞMANLIK: Bankalara ve bankacılara bir düşmanlığım yok! Hangi yazımda bunu gördüğünü anlamadım. Türkiye’de bankacılık sektörü köle pazarı gibi çalışmaktadır. Ben 200 bin bankacının hakkını savunuyorum. Bu sendikaların ve basının görevidir. Türkiye’de bankacılık sendikası ortada olduğundan ve gazeteler de reklam kaynağı bankaları üzmediği için 200 bin bankacının sorunlarını görmemezlikten gelmektedir.
BÖLGE MÜDÜRÜ TAKINTILARI: Türkiye’de bazı bankaların bölge müdürleri tarafından adeta terör estirdiği açık açık ortadadır. Kendi koltuğunu sağlamlaştırmak ve jestsiyon için şube personellerine yapılan zulmden başka bir şey değildir. Bodrum’da Marmaris’te, Antalya’da şube ziyareti yapıp meyhanelerde tabak kıran bölge müdürlerini sektörö çok iyi tanıyor.
İŞTEN ATILAN ASALAK: Yıllarca çalışıp banka için mücadele veren ve  saçma sapan hedefleri tutturamadığı için işten atılan bankacılara asalak demek işte bu tarz insanların yaşam felsefesi. Bir gün siz de işten atılacaksınız. Ve ben burada size asalak diye yazacağım emin olun.
BANKA ADI VERME: Banka adı vermememin nedeni korku değil dünyanın hiç bir ülkesinde olmayan BANKACILIK KANUNU’dur. Bu yasaya göre bankanın tuvaleti kirli, veya atm’si çalışmıyor demek bile suç.
DELİKANLI KİM? Remzi Özdemir’i delikanlı olmamakla suçlayan sayın(?) Bölge Müdürüne bakınız. Kendileri ne kadar çok delikanlı ki, kendi adı ile mail atamıyor ve üstelik kim olduğu ortaya çıkmasın diye VPN kullanıyor.
Asıl siz delikanlıysanız bu postayı yeniden kendi adınız ile yazınız!