BİR BANKACININ İSYAN MEKTUBU

yazar:

kategori:

Yabancı sermayeli bankada bu akşam isyan mektubu şoku yaşandı. Yabancı patron ve yöneticiler dahil tüm üst yönetime gönderilen  mektup, bankacılık sektöründe isyanın başlanğıcı olarak yorumlanıyor.
Yabancı sermayeli bankada bir ay önce istifa eden personelin isyan mektubu şoku yaşandı. Yabancı patron ve yöneticiler dahil tüm üst yönetime gönderilen mektupu, bankacılık sektöründe isyanın başlanğıcı olarak yorumlanıyor.
Son dönemde hakkında en çok mobbing ve işe iade davası açılan körfez sermayeli bankada bugün akşam saatlerinde şok bir olay yaşandı. 
Körfez ülkesindeki patrondan tutun da bütün Ceo ve üst yönetime  bir ay önce ayrılan bankacı E.C tarafından gönderilen mektup büyük yankı yarattı.
Bankanın Ege Bölge Müdürlüğü’ne bağlı bir şube görev yapan  E.C,hakkını helal etmediğini belirterek, “…’ların bu üst yönetime bir el atması gerekiyor”dedi.
İŞTE O İSTİFA MEKTUBU:
Konu:MUTSUZLUĞA, HUZURSUZLAĞA VEDA
“Merhaba arkadaşlar,
30 Eylül 2016 da 4 yılı aşkın süredir görev yaptığım T… Şubesi’nden ve kurumumdan ayrıldım. Ayrılık nedenim verilen hiç bir sözün tutulmaması ve adaletin zerre kadarının bu kurumda olmaması, Aaa pardon …. bank adalet dağıtan bir kurum degildi(!)
Rakamlar>Adalet
Rakamlar>Mantık
Rakamlar> İnsanlık ve dahası…
1-adaletin olmadığı yerde isyan başlar!
2-Mert insanda “söz ağızdan çıkar” (verilen sözlere gelince adam sandıklarımız madam oldu)
Yazılacak o kadar çok şey var ki aslında..
Asla deymez.. Bu yöneticilere hiç deymez. K….’ların sağlam bir “el”atması lazım bu kuruma…
Son bir söz söylemek istedim. 4 yılda  yaşadıklarımın baş mimarı olan L.S, S.A, A.P, ve Ü.A’e bu dünya ve ahirrette size olan HAKKIMI HELAL ETMİYORUM. Yaşdıklarımın aynısını evlatlarınıza da, en sevdiklerinize de yaşarsınız inşallah (amin)”

KİMLERE GÖNDERDİ
Bugün akşam saatlerinde mail kutularına düşen mektup, bankanın yabancı sahiplerine, yönetim kurulu üyelerine ve üst yönetime gitti.  Banka yönetimi bu konuda her hangi bir açıklama yapmadılar. Ancak yabancı hissedarın nasıl bir tepki vereceği ise merakla bekleniyor.