MASKELİ BANKACILIKTAN BAHARATÇILIĞA

yazar:

kategori:

Gönül Göktaş Tekiner, yıllarca çalıştığı bankacılık sektöründen olaylı bir istifa mektubu ile ayrıldı. “Maskeli Baloya Veda” mektubunu tüm yöneticilere gönderen Tekiner, şimdi şifalı bitkilerle şifa dağıtıyor.
Gönül Göktaş Tekiner, bankacılık mesleğini yıllarca severek yaptı. 
Ancak  sektördeki zorluklar  artık bu mesleği çekilmez hale getirmişti. 
Bardağı taşıran son damla ise şube müdürünün “‘parasız adamlarla gezme! parası olanlar ile gezde şubeye mevduat getir”  sözleri oldu.
25 Eylül 2015’de “maskeli baloya veda”adını verdiği bir istifa mektubunu çalıştığı bankanın CEO’su ve Genel Müdürü dahil tüm yöneticilere gönderdi.
Mektubunda sektörde yaşanan haksızlıkları, ahlak dışı davranışları ve yozlaşmaları anlattı.
Gönül Göktaş Tekiner şimdi Kalkan’da  aktarlık yapıyor. @herbalboutiqueaktar  adı ile instagram üzerinden  her türlü şifalı bitki ve destek ürün satıyor.
“Daha önce bankacılığın dışında bir iş yapabileceğimi sanmıyordum”diyen Gönül Göktaş Tekiner, “Keşke çok önce istifa kararını vermiş olsaydım. Bugün daha mutlu ve daha sağlıklı bir hayat sürüyor olurdum. Bankacılık ruh ve beden sağlığıma zarar verdi.  Bunu yeniden bitkilerle kazandım. Şimdi kendi iş yerimde  insanlara faydalı şeyler satıyorum. Aldatmacadan, stresten ve yalan dünyadan uzak...”diye konuştu.
BANKANIN DIŞINDA DA HAYAT VAR
Gönül Göktaş Tekiner, meslektaşlarına işsiz kalmaktan korkmamalarını  ve hayata kaç yaşında olurlarsa olsunlar yeniden başlayabileceklerini ve sağlıklı bir yaşam süreceklerini öneriyor.
BANKACILARA İNDİRİMLİ ÜRÜN
Gönül Göktaş Tekiner, yeni açtığı aktarda her türlü doğal ürün ve bitkisel destek ürünleri satıyor.  Kendisinin de kullandığı ve fayda gördüğü ürünlerini eski meslektaşlarına indirimli veriyor.  Göktaş, “çalışıyor veya eski olmaları gerekmiyor. Bankacıyım desinler her ürünü benden indirimli alırlar”diyor.