RUS TURİZMİNE DENİZBANK FORMÜLÜ

yazar:

kategori:

Denizbank, tıkanan Rus turizinin yeniden canlanması için ilginç bir formül üzerinde çalışıyor.
Rus turistlerinin Türkiye’ye terk etme sürüci aslında uçak düşürme olayından önce başlamıştı. Rus rublesinin Amerikan doları karşısında hızla değer yitirmesi Rus turist sayısını azatmıştı. Uçak düşürme olayından sonra ise neredeyse rus turist sayısı sıfıra düşmüştü. 
Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, turizmcilere destek olmak için geldiği Rusya’nın başkenti Moskova’da “Rus turistler sabit Ruble fiyatı üzerinden taksitler halinde bilet ve tur paketi satın alma imkanına kavuşacak” dedi.
Rusya’daki turistlerin rotasını belirleyen en büyük turizm fuarlarından birisi olan MITT 2017 fuarında Kültür ve Turizm Bakanı Yardımcısı Hüseyin Yayman ile birlikte gezen Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, turizmcilere destek olmak için turizm fuarında stant açan tek banka olduklarını belirterek Yayman ve diğer bakanlık çalışanları ile birlikte standın önünde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Ateş, hissedarları olan Rus Sberbank’ın kendilerine çok büyük bir avantaj sağladığını belirterek Rus piyasasına yakın zamanda çok yeni uçak bileti ve turizm paketi satış modelini de sunacaklarını söyledi. Hakan Ateş, Sberbank iştiraki Cetelem ile birlikte gerçekleştirecekleri bu model ile Rus turistlerin sabit Ruble fiyatı üzerinden taksitler halinde bilet ve tur paketi satın alma imkanına kavuşacaklarını belirtti.