AKBANK’IN İNTERNET SİTESİ DE ÇALIŞMIYOR

yazar:

kategori:

Akbank tarihinin en kötü gününü yaşıyor. Teknoloji üssü bankada teknoloji resmen çöktü. İnternet sitesi bile çalışmayan bankanın sanal posunun da çalışmaması ticari müşterileri olumsuz etkiliyor.
En iyi banka ve en iyi teknoloji alanında dünya çapında ödüllere sahip olan Akbank’ta çöken sistem halen kurtarılamadı. Akbank, Türkiye genelindeki tüm şubelerinde ve internette hizmet veremiyor. Akbank’ın internet sitesinin dahi çalışmaması nedeniyle bir çok vatandaş bankanın şubelerine gitmek zorunda kaldı. Ancak burada da işlemleri yaptıramayan vatandaş, şube personeli ile tartışmaya başladı.
SANAL POS ÇALIŞMIYOR
Akbank’taki bu konuda şu ana kadar hiç bir açıklama yapmadı. Ancak siber saldırı konusunda iddialar var. Daha önce de siber saldırı konusunda hedef olan bankanın bu kez nasıl bir sorun ile karşı karşıya kaldığı konusunda tek bir bilgi yok. Ancak Akbank’ın yaşadığı bu sorun ticari hayatı da olumsuz etkiliyor. Sanal alışverişte akbank sanal poslarını kullanan şirketler işlem yapamıyor.
ÖDEMELER NE OLACAK?
Akbank’ta sistemlerin halen gelmemesi vatandaşı da tedirgin etti. Özellikle internet sitesinin de çalışmaması otomotik ödeme ve talimatları olan bir çok vatandaşı da tedirgin etti. Bir çok firma çek ve benzeri ödemeleri nedeniyle akbank’a ulaşmaya çalışıyor.