YİNE Mİ KATLİAM?

yazar:

kategori:

Bankacılık kulisleri körfez sermayeli bankanın bir kez daha personel kıyımına gideceğini konuşuyor. Bu kez işten atılacaklar arasında tecrübeli bireysel yönetmenler var.
Hükümet bir yandan istihdam seferberliğini sürdürürken, bir yanda da bankalar personel kıyımını tam gaz devam ettiriyor.
Geçen ay tecrübeli ve yıllarını bankacılık sektörüne vermiş 150 kişiyi işten çıkartan bankanın bu hafta içinde bir kez daha bazı personellerini İnsan Kaynakları’na çağıracağı iddia ediliyor. İddialara göre, bu kez işten çıkartılacaklar arasında bireysel müşteri temsilcileri bulunuyor.  Sayıları henüz net olmasa da işten çıkartılacak kişilerin yönetmenler olduğu öne sürülüyor.
1 MAYIS PAYLAŞIMI
Söz konusu banka geçen ay 150 kişiyi işten çıkartımtı. İşten çıkartıldığı gün yani 1 mayıs da ise bankanın İnsan Kaynakları’ndan sorumlu genel müdür yardımcısı sosyal medya hesabından dalga geçer gibi bir paylaşımda bulunmuştu. Bu paylaşım ile GMY “işçilerin 1 mayıs’ını” kutlamıştı. Bu paylaşıma tüm banka çalışanları büyük tepki göstermişti.