RİO SEVDASI MOBBİNGE DÖNÜŞTÜ

yazar:

kategori:

Bazı bankaların sigorta kampanyaları bankacıları canından bezdirdi. Amerika, Rio, Kıbrıs ve Bozcaada kampanyaları adeta mobbinge dönüştü. Mobbingin kaynağı yine aynı bölge müdürleri.
Banka şubeleri agresif sigorta kampanyalarından dolayı tıpkı bir sigorta acentası gibi çalışmaya başladı. Ancak bu kampanyalarda verilen ödüller, bankacılar için ödül olmaktan çok mobbinge dönüştü. Bazı bölge müdürlerinin en çok poliçe satanlara yönelik vaad edilen Amerika ve Rio gibi kampanyalardan dolayı son derece agresif bir baskı uyguladığı öne sürülüyor.
Avrupa kökenli bankanın Amerika kampanyasını kaçıran bölge müdürü şimdi de Rio tatili kampanyasına göz dikince şube personeli adeta isyan etti. Kaçan bedava Amerika gezisinin faturasını şube personellerine kesti. Personele zorla 576 liralık bir sağlık poliçesi satmaya zorlayan bölge müdürü daha öncede agresif ve tehdit dolu elektronik posta yazaşmaları ile gündeme gelmişti.
İŞE YARAMAYAN POLİÇELER ZORLA SATILIYOR
Türkiye 3 yabancı sigorta şirketinin poliçe çöplüğüne dönüştü. Hazine Müsteşarlığı’nın bu konularda gelen şikayetlere kayıtsız kalması, yabancı sigorta şirketlerinin yine yabancı bankalar aracılığı ile saçma sapan poliçeler üretmesine ve bunları bankacılara hedef olarak dayatılmasına neden oldu.
Dünyanın hiç bir yerinde satılmayacak sigorta poliçeleri bankaya kredi amacıyla gelen zordaki vatandaşlara zorla satılıyor. 
Bu poliçeleri satmayan personel ise işten kovulmakla tehdit ediliyor.