BANKADA DALLAS GİBİ İLİŞKİ

yazar:

kategori:

Avrupa sermayeli bir bankanın Avrupa 2. Bölge Müdürlüğüne bağlı 4 şube müdürü ile 2 gişe ve bir sigorta personeli akıl almaz bir iddia ile kovuldu. Banka seks skandalı ile çalkalanıyor.
Son bir haftadır bankacılık dünyası Avrupa sermayeli bir bankadaki skandal kovulmayı konuşuyor. Bankanın Avrupa 2.Bölge Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde sesiz sedasız 4 şube müdürü ile birlikte bazı gişeci ve sigorta personelinin de iş aktini fesh etti.
İddialara göre, kovulmanın arkasında büyük bir seks skandalı bulunuyor. Bölge müdürünün joker personelleri olarak da bilinen müdürlerin bir anda kovulması yabancı bankada şok etkisi yarattı.
İddialara göre, biri İnsan Kaynakları Müdürü olmak üzere 4 müdür ortak bir ev tutarak, bazı gişe ve sigorta personelini çeşitli vaatlerle bu evlerde ilişkiye zorladı. Olay,şube müdürünün  ilişkisi olduğu  gişe personeli ile bankanın dahili yazışma sistemi ile konuşmasının tesaddüffen iç kontrol tarafından yakalanması ile ortaya çıktı. Bir soruşturma amacıyla konuşmaları takibe alan iç kontrol büyük bir seks skandalının da ortaya çıkmasına neden oldu. 
Şube gişe personelinin alınan ifadesiyle, İK sorumlusu ile müdürlerin ortak ev tuttuğu ve burada ilişki yaşadıkları belirlendi.
Banka müdürleri ve gişe personelleriyle birlikte sigortacı  genç kızı işten çıkarttı.
BÖLGE MÜDÜRÜNÜN JOKERİ
Skandala karışan müdürlerin bir süre önce bölge müdürü tarafından iddialı bir şekilde atandığı da banka personelleri tarafından dile getiriliyor.