QNB FİNANSBANK’TA ŞOK İSTİFA

yazar:

kategori:

QNB Finansbank’ın genç ve başarılı Genel Müdür Yardımcısı Onur Özkan istifa etti. Özkan’ın istifası şaşkınlık yarattı.
QNB Finansbank Kobi ve Tarım Bankacılığı’ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Onur Özkan istifa etti. 
QNB Finansbank çalışanları bu sabah bir istifa maili ile büyük şaşkınlık yaşadılar. 14 yıldır bankanın bir çok birimlerinde çalışan Kobi ve Tarım’dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Onur Özkan istifasını çalışma arkadaşlarına bir mail ile duyurdu. 
Onur Özkan’ın istifası, QNB Finansbank çalışanları tarafından büyük bir üzütü ile karşılandı. Onur Özkan, Yunanistan Krizi sırasında  bırakın para çıkışını vadeli ve vadesiz mevduat projeleriyle ikiye katlamıştı. Bu başarısından sonra 2016 Haziran ayında  Kobi ve Tarım Bankacılığı’ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine atanmıştı.
ONUR ÖZKAN KİMDİR?
1981 doğumlu Özkan, 2005 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü ve Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkileri Bölümü’ nde lisans derecelerini aldıktan sonra, Boğaziçi Üniversitesi Finans Mühendisliği Bölümü’ nde yüksek lisansını tamamlamıştır. 2004-2012 yılları arasında Finansbank A.Ş’de Yüksek Gelir Mevduat ve Yatırım Yönetmenliği, Yüksek Gelir Segmenti Birim Yöneticiliği, Bireysel Segmentler Yönetimi Grup Yöneticiliği ve Yüksek Gelir Segmenti ve Sektör Bankacılığı Yönetimi Grup Yöneticisi olarak görevini sürdüren Onur Ozkan, 2012-2013 yılları arasında Yüksek Gelir Segmenti ve Sektör Bankacılığı Yönetimi Direktörü, 2013-2014 yılları arasında Yüksek Gelir Segmenti ve Özel Bankacılık Direktörü ve 2014 yılından Mayıs 2015 dönemine kadar Özel Bankacılık ve Yüksek Gelir Ürün ve Segment Yönetimi Direktörü olarak görev almıştır. 2015 Mayıs-2016 Haziran dönemleri arasında Özel Bankacılık ve Varlık Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı olarak görev aldıktan sonra; 2016 Haziran itibariyle KOBİ ve Tarım Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı olarak görevini üstlenmiştir.