MÜDÜRE PERSONEL KOVMA EĞİTİMİ!

yazar:

kategori:

Bu kadar da olmaz denilecek bir haber yine yabancı sermayeli bir bankadan. Şube müdürlerine “Personeli Tazminatsız Kovma” eğitimi verildiği iddia edildi.
Bankacılık kulisleri son günlerde ilginç bir haberle çalkalanıyor. İddialara göre, körfez sermayeli bir banka şube müdürlerine tazminatsız kovma yöntemlerinin anlatıldığı bir eğitim verdi.
Bu iddiaları bazı şube müdürleri doğrularken, eğitimin ekran başında yazılı olarak yapıldığı ve çalışmayan ya da kurum politikalarına ters düşen personeli içerdiğini söylediler.
Bu eğitimde  atılacak personelin tazminat almadan kovulması için sizlenecek süreç ve şube müdürlerinin bu süreçte ne yapacağı anlatılıyor.
EN ÇOK PERSONEL ÇIKARTAN BANKA
Bu bankanın son dönemde sık sık personel çıkartması ile gündeme geldiği belirtiliyor. Son 2 yıl içerisinde hemen hemen her dönem personel çıkartan banka ile ilgili Çalışma Bakanlığı tüm şikayetlere rağmen her hangi bir işlem yapmaması da dikkat çekiyor. Halen Türkiye genelinde banka hakkında açılmış çok sayıda işe iade, mesai ve mobbing davası bulunuyor.